‘And Just Like That …’ vanaf deze week ook te zien op Play5

Goed nieuws voor de fans van Sex and the City. Vanaf deze week kan je op Play5 namelijk terecht voor de spin-off And Just Like That …. De eerste twee afleveringen verschijnen vanavond. Daarna verschijnen er wekelijks twee nieuwe.

De populaire Sex and the City-reboot And Just Like That … is vanaf deze week te zien op de Vlaamse televisie. Daarin zien we de bekende vriendinnen Carrie, Charlotte en Miranda terug. Het is na The White Lotus al de tweede keer dat SBS een populaire HBO-reeks op een van hun zenders uitzendt.

And Just Like That …

Net zoals Sex and the City vertelt And Just Like That… het verhaal van vriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristen Davis), Miranda (Cynthia Nixon) en Samantha (Kim Cattrall). Alleen is Samantha in de nieuwe reeks nergens te bespeuren. Het personage zou naar Londen verhuisd zijn om daar een nieuw leven te beginnen. Maar in de realiteit zag actrice Kim Cattrall een terugkeer gewoon niet zitten. Daardoor volgt de serie dus de overgebleven drie vriendinnen in hun alledaagse bezigheden.

De reeks speelt zich 17 jaar na de originele serie af, wat betekent dat de vriendinnen wel een aantal grote veranderingen hebben doorgemaakt. Zo zit Charlotte bijvoorbeeld met twee puberende tieners thuis, waarvoor ze wel wat advies kan gebruiken.

Play5

Maar in afwachting van het tweede seizoen kunnen fans dus vanaf vandaag, woensdag 22 februari, terecht op Play5. Daar worden elke woensdag twee afleveringen van het eerste seizoen getoond. In die eerste twee afleveringen zit ook acteur Chris Noth, beter bekend als Mr. Big. Hij werd recent nog beschuldigd van seksueel misbruik en verkrachting, waardoor hij uit de latere afleveringen van de reboot werd geknipt.

Toch werd de serie zo’n groot succes op HBO dat het tweede seizoen ondertussen al werd aangekondigd. Daarvoor zijn de opnames ondertussen al druk aan de gang. Wanneer dat seizoen op HBO en Streamz zal verschijnen, is nog niet bekend. Een releasedatum op televisie is er voor het tweede seizoen dus ook nog niet.

Bekijk de trailer van And Just Like That … hier:

And Just Like That ... is vanaf woensdag 22 februari om 20.35 uur wekelijks te zien op Play5.

Meer
Lees meer...