Anderson .Paak zal nog twee albums uitbrengen dit jaar

Anderson .Paak zal nog twee albums uitbrengen dit jaar

Anderson .Paak staat deze zomer op Rock Werchter en dat zal met nieuwe muziek zijn. Zijn nieuwe single Bubblin’ is een voorsmaakje van meer. Véél meer. De rapper die in 2016 nog imponeerde met het meesterwerkje Malibu laat weten dat hij dit jaar nog niet één, maar twee nieuwe albums zal uitbrengen.

De nieuwe single die Anderson .Paak onlangs de wereld in knalde liet een hele andere kant van de soulvolle rapper horen. In de videoclip laat hij de dollars in het rond vliegen, tot hij aan het eind verpletterd wordt door een bankautomaat. Een statement, zoals we dat zouden kunnen noemen. Live was het nummer al een tijdje te horen, maar nu staat Bubblin’ eindelijk dus ook op plaat.

Twee nieuwe platen

In een interview met de bekende radio-dj Zane Lowe van BBC Radio 1 vertelt Anderson .Paak dat er dit jaar niet één, maar twee albums met nieuwe muziek zullen volgen. Hij heeft blijkbaar flink gewerkt en zit naar eigen zeggen op zo’n 65.000 (!!!) tracks. Of het een lichte hyperbool is of gewoon een indrukwekkende waarheid zullen we allicht nooit weten, maar het zal wel twee platen opleveren. Eén soloalbum en één album met zijn begeleidingsband The Free Nationals met wie .Paak ook ‘Malibu’ maakte.

Anderson .Paak speelt op vrijdag 6 juli op Rock Werchter als headliner in The Barn. Wie hem aan het werk wil zien, weet dus wat te doen.

Gesponsorde artikelen