Angelina en Jennifer samen op één foto, en Dakota Johnson doet exact wat wij zouden doen

Angelina en Jennifer samen op één foto, en Dakota Johnson doet exact wat wij zouden doen

Op de Golden Globes afgelopen weekend waren zowel Angelina Jolie als Jennifer Aniston aanwezig. Het was nog maar de derde keer dat de actrices op eenzelfde event aanwezig waren sinds het hele Brennifer versus Brangelina schandaal in 2005. Een iconisch moment dus!

Uiteraard vroeg iedereen zich af of de twee met elkaar zouden socializen, because obviously

Awkward

De twee actrices konden nog tactisch vermijden dat ze elkaar tegen het lijf liepen op de rode loper, maar ze konden elkaar niet de hele avond blijven negeren, schrijft Buzzfeed. Jennifer Aniston moest namelijk een award uitreiken en moest daarvoor uiteraard het podium op. En laat dat podium nu pal voor het tafeltje van Angelina gesitueerd zijn. Awkward!

We zijn allemaal Dakota Johnson

Op Instagram verscheen er al snel een foto van Jennifer op het podium, terwijl Angelina Jolie haar professioneel probeerde te negeren. Maar wat de foto helemaal perfect maakt, is Dakota Johnson die vanuit haar ooghoeken gluurt naar Angelina Jolie om te zien hoe die reageert op het feit dat haar rivale voor haar neus staat. Tja, hoe zou je zelf zijn?

Dubbel awkward

Oh, en het werd daarna nog net iets méér awkard. De zaal gaf Jennifer Aniston en Carol Burnett een staande ovatie, waardoor Angelina Jolie ook wel moest rechtstaan en haar rivale dus eigenlijk een staande ovatie gaf. Yep, het werd dus écht wel een iconische avond … En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Time’s Up beweging!

Gesponsorde artikelen