Animatiefilm ‘The Addams Family’ brengt eerste trailer uit

Animatiefilm ‘The Addams Family’ brengt eerste trailer uit

Voor de eerste trailer van de animatiefilm ‘The Addams Family’ hoef je niet langer te wachten. Je kan dus al gerust een kijkje nemen in het huis van de Addams in afwachting van de release van de film. Na een reeks strips, een tv-serie en drie films is er ondertussen ook een animatiefilm in zicht. Voor ieder wat wils dus.

De fictieve familie Addams is al langer dan vandaag gekend door hun ontstaan in de strips van Charles Addams. En nu is hun eerste animatiefilm ook een feit. Gekend van de animatiefilm Sausage Party, regisseerden Conrad Vernon en Greg Tiernan deze nieuwkomer. Nog eventjes wachten tot eind dit jaar en dan kan je je cinematicketje bestellen.

‘Game of Thrones’ lost trailer voor seizoen 8 aflevering 2

The Addams Family

De serie gaat over een Amerikaans gezin dat een beetje uit de boot valt door hun toch wel vrij excentrieke uiterlijk en hun voorliefde voor alles wat angstaanjagend en eng is. Hun buren zijn dan ook niet zo een grote fan van hen wat niet bepaald onlogisch is. Nu deze familie toch al eventjes bestaat, krijgen zij een kleine touch up van MGM en zijn zij binnenkort in de cinema te bewonderen.

Hoofdrollen

Voor de film spraken heel wat bekende personen een stemmetje in. Zowel Charlize Theron en Oscar Isaac namen de verantwoordelijkheid voor respectievelijk mama Morticia en papa Gomez op zich. Hun kinderen, Pugsley en Wednesday, werden ingesproken door Chloë Grace Morets die de hoofdrol speelde in de film If I Stay en Finn Wolfhard gekend als Mike in Stranger Things.

Aladin krijgt eindelijk een nieuwe trailer

De animatiefilm draait rond een televisiepresentatrice die de wijk van de familie Addams graag een kleurrijke toets wil geven. Zoals je wel kan denken, past de woning van de familie Addams niet echt volledig in dat plaatje. Of deze ietwat speciale familie zich zal aanpassen dat is nog maar de vraag want hun willetje is nogal vaak, om niet te zeggen altijd, wet.

Gesponsorde artikelen