Apple stelt vanavond zijn iPhone X voor, maar de voorraad zal heel beperkt zijn

Apple stelt vanavond zijn iPhone X voor, maar de voorraad zal heel beperkt zijn

Goed en slecht nieuws voor iedereen die snel een nieuwe iPhone wil. Het nieuwe toptoestel iPhone X dat Apple vanavond voorstelt, zou namelijk heel schaars zijn. Het wordt dus heel moeilijk om er eentje te bemachtigen.

Het geduld van Apple-fans wordt vanavond beloond met de voorstelling van, meer dan waarschijnlijk, drie nieuwe modellen. Naast de iPhone 8 en 8 Plus stelt Apple volgens alle geruchten ook een speciale editie voor, voor het tienjarig bestaat van de iPhone.

Die iPhone X zou op veel vlakken stukken beter zijn dan zijn voorganger met een OLED-scherm zonder randen, een betere camera, draadloos opladen en gezichtsherkenning. Die nieuwigheden zijn blijkbaar wel heel moeilijk te maken want Apple kent heel wat productieproblemen.

Volgens de meestal betrouwbare bron Ming-Chi Kuo kan Apple momenteel maar 10.000 modellen van die iPhone X per dag maken. Daardoor zal het toestel in het begin heel moeilijk te verkrijgen zijn. Vooral de gouden/koperen versie wordt naar alle verwachting heel schaars. Zelfs wie het toestel pre-ordert, zou wel eens veel geduld moeten hebben.

Gesponsorde artikelen