Apple viert beste cijfers ooit met prachtige winkel in China

Apple viert beste cijfers ooit met prachtige winkel in China

Het gaat goed met Apple. Heel goed zelfs, het bedrijf mocht de resultaten van een historisch kwartaal aankondigen, het meest succesvolle van een bedrijf ooit zelfs. En een groot deel van dat succes hebben ze te danken aan hun verovering van China. Het voorbije weekend opende Apple een parel van een winkel in het Verre Oosten.

Historisch waren de cijfers die Apple kon voorleggen, het meest succesvolle kwartaal dat een bedrijf ooit heeft afgeleverd. De concrete cijfers zullen we je besparen (en als je de details graag ziet, moet je dit even lezen), maar als blijkt dat Apple de Russische oliereus Gazprom van de troon heeft gestoten, dan zegt dat genoeg. De belangrijkste oorzaak van het succes van Apple is de torenhoge verkoop van iPhones. De voorbije vier maanden verkocht het bedrijf liefst 74,4 miljoen toestellen.

We moeten dat succes zoeken op een nieuwe markt die de deuren opent voor Apple: China. Het bedrijf begint er steeds sneller iPhones te verkopen en heeft bovendien grote plannen in China. Tegen het einde van 2016 wil Apple er 40 winkels hebben en om die uitbreiding in gang te zetten, opent het bedrijf in China in vijf weken tijd meteen vijf winkels.

Het voorbije weekend kwam een enorme mensenmassa af op de opening van de Apple Store in Hangzhou. Zoals de meeste winkels van Apple was ook dit weer een pareltje. De ruimte is verspreid over twee verdiepingen en het wordt meteen één van de grootste Apple-winkels in heel Azië.

Binnen vind je heel veel ruimte om de Apple-producten uit te testen.

En dat verspreid over twee verdiepingen.

Die verbonden zijn met een prachtige glazen trap.

Iemand zin om even aan de toog te hangen?

Snel even die nieuwe smartphone gebruiken om dit moment te vereeuwigen.

Yup, de Chinezen zijn zot van Apple! Dat belooft voor de volgende kwartaalcijfers…

Gesponsorde artikelen