Ariana Grande en ex-verloofde Pete Davidson hebben matching break-up tattoos

Ariana Grande en ex-verloofde Pete Davidson hebben matching break-up tattoos

Ariana Grande en Pete Davidson verloofden zich eerder dit jaar, maar enkele weken geleden werd duidelijk dat ze elk hun eigen weg gingen. De twee hadden heel wat tattoos laten zetten voor elkaar en die hebben ze nu (onbewust?) op dezelfde manier laten verstoppen. 

De relatie van Ariana Grande en Pete Davidson ging zo snel voorbij dat je het bijna had kunnen missen als je even met je ogen had geknipperd. Maar de twee hadden in die korte tijd al tattoos voor elkaar laten zetten. Die hebben ze nu allebei laten overzetten. En daarbij is het opvallend dat ze voor precies dezelfde cover-up gingen.

Relationship tattoos

Tijdens hun korte relatie lieten zowel Ariana als Pete verschillende tattoos zetten voor elkaar. Eerst gingen zo voor een matching tattoo van een wolkje op hun vingers. Later lieten ze allebei ‘H2GKMO’ tatoeëren op hun ene hand, wat zou staan voor ‘honest to God knock me out‘ en ‘Reborn‘ op hun andere hand, een verwijzing naar het nummer van Ariana op de plaat ‘Sweetener‘. De laatste matching tattoo van het koppel is de tekst ‘Mille tendresse‘, een uitspraak uit Breakfast At Tiffany’s. Maar er waren ook letterlijke verwijzingen naar elkaar. Zo ging Ariana voor de naam ‘Pete’ op haar vinger. En Pete koos voor het iconische konijnenmasker van Ariana achter z’n oor. Daarnaast liet Pete ook in grote letters ‘Grande’ tatoeëren op z’n zij en ‘AG’ op z’n duim, uiteraard de initialen van Ariana Grande.

De relatie ging aan een rotvaart: Ariana en Pete waren samen sinds mei dit jaar en amper een maand later hing er al een enorme verlovingsring aan de vinger van Ariana. Maar even snel als het begon, was het alweer gedaan. In oktober raakte bekend dat Ariana en Pete de verloving afbliezen. In navolging van dit nieuws bracht Ariana Grande het nummer Thank u, next uit, waarin ze duidelijk spreekt over Pete als een ex. Pete gebruikte de breuk dan weer in een stand-up show. Daarbij verwees hij naar de tattoos die hij nu opnieuw moest verbergen. Ja, opnieuw, want Pete Davidson had ook voor zijn vriendin voor Ariana een tattoo laten zetten, die overdekt werd met een nieuwe tattoo.

Breakup tattoos

Pete kon dus weer naar de tattoo-artiest om z’n tattoos die hij voor Ariana liet zetten te vervangen door nieuwe tattoos. De meest opvallende tattoo, en degene die het meeste zichtbaar is, was natuurlijk het konijnenmasker achter z’n oor. Dus maakte Peter er dan ook meteen werk van om deze te vervangen door een nieuwe tattoo.

En dat is ondertussen al gebeurd. In recente foto’s, genomen door paparazzi, is te zien hoe er nu een zwart hartje staat achter het oor van Pete Davidson, waar vroeger dus het konijnenmasker van Ariana Grande, van het album Dangerous Woman, te zien was.

Ariana liet op haar beurt de ‘Reborn’-tattoo al vervangen door een takje met bladeren, maar recent werd ook duidelijk dat ze een nieuwe tattoo heeft laten plaatsen over de ‘Pete’ op haar vinger. Tijdens de promotie voor de videoclip van Thank u, next (die boordevol nostalgie zal zitten) is de vinger van Ariana duidelijk te zien op een foto. En daar is de ‘Pete’-tattoo niet langer te zien.

Op de plaats waar de naam van haar ex-verloofde te lezen stond, prijkt er nu een zwart hartje. Dus hoewel Pete en Ariana de tattoos die ze voor elkaar lieten zetten, willen verbergen, hebben ze nu eigenlijk een matching tattoo extra. Of het bewust is weten we niet, maar het zou toch wel heel toevallig zijn om van alle mogelijk tattoos ter wereld precies dezelfde de kiezen.

Luister hier nog eens naar Thank u, next, het nummer waarin Ariana duidelijk zingt over haar breuk met Pete:

Gesponsorde artikelen