Ariana Grande en John Legend zijn gekozen om de legendarische titelsong van Beauty and the Beast te maken

Ariana Grande en John Legend zijn gekozen om de legendarische titelsong van Beauty and the Beast te maken

Van de nieuwe film van The Beauty and the Beast hebben we ondertussen al veel beelden gezien, maar wie de titelsong gaat maken was tot nu nog niet geweten. Vandaag raakte bekend dat Ariana Grande en John Legend daarvoor gekozen zijn. Zij zijn momenteel de bekende soundtrack aan ’t opnemen in de studio.

We hebben Emma Watson al zien acteren en horen zingen in Beauty and the Beast, maar de titelsong zal niet voor haar zijn. Daarvoor schakelt Disney Ariana Grande en John Legend in. Het nummer dat de twee samen aan ’t opnemen zijn, zal te horen zijn tijdens de film en wordt ook de officiële soundtrack. Op sociale media hebben ze allebei een foto uit de studio geplaatst waarin ze momenteel druk aan ’t werk zijn.

Die titelsong werd bij de tekenfilm uit 1992 gezongen door Angela Lansbury en won toen een Oscar voor Best Original Song. De verwachtingen voor Ariana Grande en John Legend zijn dus hoog.

Het nieuwe nummer wordt geproduceerd door Ron Fair, die vooral bekend is van The Black Eyes Peas. “In de schoenen stappen van zo’n klassieker die dan ook nog eens een Oscar won is niet eenvoudig, maar met de prachtige stemmen van Ariana Grande en John Legend proberen we de perfecte mix te vinden tussen modern en retro. We willen een nummer maken dat met zijn melodie en tekst kan inspireren”, zegt die aan MTV.

Gesponsorde artikelen