Ariana Grande is niet langer verloofd

Ariana Grande is niet langer verloofd

Zangeres Ariana Grande is opnieuw single, dat hebben zij en haar ex Pete Davidson laten weten. Davidson en Grande waren een tijdje verloofd, maar hebben nu toch ontdekt dat hun relatie nog niet klaar is voor de volgende stap. 

Ariana Grande, voormalige Disney-ster en popprinses eerste klas, is niet langer verloofd met haar beau, de SNL-comedian Pete Davidson. Ze zijn dit weekend vriendschappelijk uit elkaar gegaan en “erkennen allebei dat het eenvoudigweg niet het juiste moment was voor hun relatie.”

Korte verloving

Grande en Davidson zijn nog niet zo lang samen, dus de break-up bereikt geen Brangelina-proporties, maar de twee waren wel het toppunt van schattig. In mei van dit jaar raakten ze verloofd, luttele weken nadat ze samenraakten. Dat lijkt een beetje een trend in celebland: ook Justin Bieber en Hailey Baldwin waren slechts enkele maanden samen voor ze in het huwelijksbootje stapten.

De verlovingsring van Ariana Grande was naar verluid zo’n 100.000 dollar waard, al denken we niet dat ie ooit op de tweedehandsmarkt terechtkomt. Grande had de laatste week op haar Twitter al laten blijken dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn was. Ze toonde vooral veel zin om even uit de spotlight te blijven, maar met een snelrijzende ster als die van Grande, is dat geen evidentie.

Persoonlijk leven

Toch kwam Ariana Grande de laatste tijd meer met haar persoonlijke leven dan met haar muziek in het nieuws. Zo was er natuurlijk het nieuws over haar verloving en nu haar break-up. Maar enkele maanden geleden moest Grande ook afscheid nemen van haar ex-lief Mac Miller. De rapper kwam om het leven door een overdosis. Hij en Grande waren zo’n twee jaar samen, van 2016 tot 2018.

De twee waren ook nog samen toen Grande optrad in een arena in Manchester op 22 mei 2017. Tijdens haar optreden vond een aanslag plaats, waarbij 23 doden vielen. De aanslagpleger, Salman Abedi. had een zelfgemaakt explosief meegenomen, dat hij ontstak tijdens het optreden. Er vielen ook een hondertwintigtal gewonden.

One Love Manchester

Grande had het erg moeilijk met de aanslag en organiseerde het One Love Manchester-concert in Old Trafford. Ook Take That, Robbie Williams, Pharrell Williams, Miley Cyrus, The Black Eyed Peas, Katy Perry, Justin Bieber, Coldplay en Liam Gallagher traden op. Na de aanslagen en post break-up met Miller vond Grande troost in de armen van Davidson, maar ook dat verhaal blijkt nu uitverteld.

Gesponsorde artikelen