Ariana Grande lost teaser voor videoclip ‘Thank u, next’ vol roddels over zichzelf

Ariana Grande lost teaser voor videoclip ‘Thank u, next’ vol roddels over zichzelf

De lancering van de videoclip van ‘Thank u, next’ van Ariana Grande komt steeds dichterbij. Uit foto’s konden we al afleiden dat ze in haar nieuwe clip zal verwijzen naar films uit de nillies. Maar nu is er ook een teaser, die helemaal in de stijl van ‘Mean Girls’ is. 

Het is waarschijnlijk nu al de meest geanticipeerde videoclip ooit, die van Thank u, next van Ariana Grande. De zangeres deelde enkele weken geleden de audio en een lyric video voor het nummer, maar op de clip was het nog wachten. Maar nu lijkt de clip steeds dichterbij te komen.

Thank u, next

Ariana Grande bracht het nummer Thank u, next uit, niet lang nadat haar breuk met Pete Davidson bekend raakte. De twee waren al enkele maanden verloofd, maar zagen toch geen toekomst in hun relatie. Als gevolg moesten Ariana en Pete heel wat tattoos verbergen en moesten ze zich natuurlijk ook verantwoorden voor de plotse breuk.

Pete Davidson sprak over Ariana in SNL en Ariana reageerde – hoe kon het ook anders – met een nummer. Thank u, next is een “ode aan haar exen”. Naast Pete zingt ze zo namelijk ook over haar ex Malcolm McCormick, beter bekend als Mac Miller, die eerder dit jaar overleed op 26-jarige leeftijd.

Mean Girls

Voor de videoclip van het nummer grijpt Ariana terug naar enkele klassiekers uit de moderne cinema. Zo zal ze in de clip van Thank u, next verwijzen naar de films Bring It On, 13 Going On 30, Legally Blonde en Mean Girls. En naar die laatste film verwijst ze nu ook in de teaser voor de clip.

De teaser is duidelijk geïnspireerd op de scène uit Mean Girls waarin iedereen vertelt wie Regina George is. De teaser zit vol met bekende gezichten. Zo zien we de hoogzwangere Colleen Balliger, die vertelt dat ze hoorde dat Ariana Grande zwanger was, en dat ze dus daarom ook zwanger werd. De volgende die we te zien krijgen is Jonathan Bennett, de acteur die in de originele film van Mean Girls de rol van Aaron Samuels speelde en nu opnieuw in de huid van de knappe tienerjongen kruipt.

Vervolgens zien we een duo bestaande uit Scott Nicholson, een van de achtergronddansers van Ariana en Stephanie Drummond, de actrice die in Mean Girls Bethany Byrd speelde, het meisje dat in het gezicht werd geslagen door Regina George en dat “awesome” vond. De twee hebben het over de stukgelopen verloving van Ariana. “Ariana blies een verloving af, dus vond ik een man die me ten huwelijk vroeg, zodat ik ook een verloving kon afblazen.”

Lesbisch?

De volgende roddelaar is zanger Troye Sivan, die onlangs nog samen met Ariana het nummer Dance To This uitbracht. Troye heeft ook een sappige roddel over de zangeres. “Ik hoorde dat ze nu lesbisch is en date met een meisje dat Aubrey heet. Het is te gek.” Hiermee verwijst hij naar een recente roddel die ontstond nadat Thank u, next uitkwam. In het nummer zingt Ariana namelijk: “I know they say I move on too fast / But this one gon’ last / ‘Cause her name is Ari / And I’m so good with that.” Sommige fans hoorden ‘Aubrey’ in plaats van ‘Ari’ en dachten dus dat de zangeres nu datete met ene Aubrey.

De laatste persoon die we te zien krijgen in de teaser is YouTuber Gabi DeMartino. Het is opmerkelijk dat zij in de clip te zien is, want de YouTubester werd in het verleden fel bekritiseerd omdat ze de looks van Ariana zou imiteren. Maar toen de fans van Ariana Grande, de zogenaamde Arianators, hun pijlen begonnen richten op Gabi, schaarde Ariana zich achter de YouTubester. En nu zijn de twee dus zo close dat ze samen in de clip te zien zijn.

Bekijk hier de teaser van Thank u, next:

Gesponsorde artikelen