Left Right
scrollTop top

Ariana Grande verrast haar fans in het ziekenhuis na aanslag Manchester


Ariana Grande verrast haar fans in het ziekenhuis na aanslag Manchester

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande heeft haar fans verrast met een bezoek in het ziekenhuis in het Manchester. De jonge fans wisten met hun geluk geen blijf na de bomaanslag die 22 mensen het leven kostte.

Na haar concert in Manchester vorige week, pleegde een man een bomaanslag aan de uitgang van de Manchester Arena. Die aanslag kostte het leven aan 22 mensen, waaronder veel jonge fans.

De zangeres vloog per direct terug naar de Verenigde Staten, maar keerde nu terug naar het Verenigd Koninkrijk voor een benefietconcert én een verrassingsbezoek aan het Royal Manchester Children’s Hospital waar veel van haar gewonde fans nog steeds verblijven.

Grande ging met tientallen fans en verpleegkundigen op de foto en deelde ook cadeautjes uit, zoals beren van speelgoedwinkel Harrods.

One Love Manchester

Zondag geeft de 23-jarige zangeres een benefietconcert, samen met nog een aantal grote namen uit de muziekwereld. De volledige opbrengst van het optreden gaat naar alle slachtoffers van de aanslag. Het optreden was in amper 6 minuten volledig uitverkocht.

Je kan het optreden op zondag 4 juni volgen op tv-zender één vanaf 22u30 en genieten van onder meer Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry en Pharell Williams.

Haar fans konden hun geluk niet op:

Jonge fans waren verrast toen ze hun idool plots zagen:

Ariana Grande ging met patiëntjes, verpleegsters én ouders op de foto:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938