Ariana Grande zingt op haar nieuwste single ‘Thank u, next’ over haar exen Pete Davidson en Mac Miller

Ariana Grande zingt op haar nieuwste single ‘Thank u, next’ over haar exen Pete Davidson en Mac Miller

Ariana Grande heeft een nieuwe single uitgebracht waarin ze uithaalt naar haar ex Pete Davidson. De zangeres noemt ‘Thank u, next’ “allerminst een diss trackt”, maar is toch niet mals voor Davidson. Ze zingt ook over haar overleden ex Mac Miller: “Wish I could say ‘Thank you’ to Malcolm, ‘cause he was an angel.”

Zangeres Ariana Grande en komiek Pete Davidson waren nog maar enkele maanden samen toen ze al hun verloving bekend maakten. Maar midden oktober zetten de twee dan toch een punt achter hun relatie. Hoewel de twee vriendschappelijk uit elkaar zouden gegaan zijn, haalt ze nu toch uit naar haar ex in een nieuwe single, die passend getiteld is Thank you, next.

Even almost got married

Zowel Ariana zelf als haar moeder Joan Grande lieten al merken dat er nieuwe muziek aan zat te komen, maar nu is de song Thank you, next ook echt gereleased. Daarin heeft ze het over verschillende van haar exen, maar het is vooral Pete Davidson, haar recentste ex, die het te zwaar te verduren krijgt. Ze noemt de komiek zelfs bij naam en verwijst naar hun verloving. “Even almost got married / And for Pete, I’m so thankful” , zingt ze, voordat ze ook haar andere ex, Mac Miller, vernoemt.

De rapper overleed enkele maanden geleden aan een overdosis, wat uiteraard een grote indruk op Grande naliet. Zo postte ze al een hartverscheurende boodschap op Instagram, maar ook op haar nieuwe single heeft ze het dus over hem: “Wish I could say, ‘Thank you’ to Malcolm / ‘Cause he was an angel“.

Later in het lied verwijst ze ook nog iets minder duidelijk naar Davidson. “One taught me love / One taught me patience / One taught me pain / Now, I’m so amazing / I’ve loved and I’ve lost.” Ook op Twitter haalde ze nog uit naar haar ex. “I’m so … fucking … grateful“, schreef ze in een tweet, die ze opvolgde met een nieuwe: “for my … ex“. Hoewel ze hard uithaalt naar Davidson noemt ze de song “allerminst een diss track”, “het is het tegenovergestelde”, stelde ze.

“Nul op drie”

Grande reageert met haar song op eerdere uitspraken van Davidson zelf. De komiek gebruikte het einde van hun relatie al een aantal keer als het onderwerp van een grap. Zo verwees hij nog naar hun verloving in een promotiefilmpje voor de aankomende aflevering van Saturday Night Live. In het filmpje vraagt hij musicalster Maggie Rogers nogal gratuit ten huwelijk. Rogers bedankte vriendelijk, waarop Davidson zei: “Dat is dan nul op drie.” Het mopje viel alleszins niet in goede aarde bij Grande, die Davidson van antwoord diende in een tweet: “For somebody who claims to hate relevancy u sure love clinging to it huh.

Bekijk hieronder de tweets van Ariana Grande over haar nieuwe single en haar ex Pete Davidson:

Gesponsorde artikelen