Ariana Grande’s jurk voor de Grammy’s was een prachtig eerbetoon aan haar overleden ex Mac Miller

Ariana Grande’s jurk voor de Grammy’s was een prachtig eerbetoon aan haar overleden ex Mac Miller

Ariana Grande was dé grote afwezige op de Grammy Awards. De zangeres raakte in de clinch met de organisatie van de prijsuitreiking en besloot uiteindelijk niet op te treden en zelfs niet op te dagen. Maar ze droeg wel haar prachtige jurk thuis, die nog mooier is als je er het verhaal achter kent.

Niet aanwezig zijn op de Grammy’s, maar toch belangrijk Grammy-nieuws zijn: daar moet je Ariana Grande voor zijn. De zangeres won gisteren een Grammy, maar ze kwam die niet ophalen. Ze bleef, in haar prachtige baljurk thuis, en daar had ze een goede reden voor.

Geen Ariana op de Grammy’s

Normaal had Ariana Grande een optreden gegeven op de 61ste editie van de Grammy Awards, maar enkele dagen voor de uitreiking raakte bekend dat Ariana had afgezegd. De reden was een conflict met de organisatie.

Ariana wilde haar nummer 7 Rings brengen, maar de organisatie zag dat niet zitten. De zangeres stelde nog voor om een medley te brengen mét het nummer 7 Rings. Maar zelfs dan kreeg ze een njet van de organisatie. Omdat Ariana zich belemmerd voelde in haar artistieke vrijheid besliste ze uiteindelijk om niet op te treden en zelfs niet aanwezig te zijn op de uitreiking. Ariana was genomineerd voor twee awards en won er zelfs eentje. Haar album Sweetener werd verkozen tot Beste Pop Album. Maar Ariana vierde die overwinning gewoon thuis. Maar dat deed ze wel in stijl, in de speciaal voor haar ontworpen baljurk van Zac Posen, die ze normaal had gedragen op de rode loper van de Grammy’s.

Mac Miller

Ariana Grande had twee jaar lang relatie met de rapper Mac Miller. Begin 2018 zetten de twee een punt achter hun relatie. Later datzelfde jaar overleed de zanger. Ariana was er het hart van vol. Ariana en Malcolm, de echte naam van Mac Miller, gingen als vrienden uit elkaar en in haar nummer Thank u next verwijst Ariana naar hem als een engel.

Dat Ariana Mac nog steeds niet vergeten is, maakt ze duidelijk met haar jurk die ze eigenlijk ging dragen op de Grammy-awards. Het gaat om een lichtblauwe, bombastische prinsessenjurk, die vooral doet denken aan de jurk van Assepoester, Cinderella in het Engels. Dat is natuurlijk niet meteen zo bijzonder. Ware het niet dat Cinderella een koosnaampje was dat Mac gebruikte voor Ariana. Zo wijdde hij een volledig nummer, getiteld Cinderella, aan de zangeres.

Ariana deelde verschillende foto’s van haar prinsessenjurk op Instagram:

Later op de avond deelde Ariana nog een foto in bed met Myron, de hond van Mac Miller, die Ariana na zijn dood adopteerde:

Myron was alvast dol op de jurk van Ariana:

Gesponsorde artikelen