Arme Ed Sheeran! “Mijn personage in Game Of Thrones is wellicht dood, niemand wil mij zien terugkeren”

Arme Ed Sheeran! “Mijn personage in Game Of Thrones is wellicht dood, niemand wil mij zien terugkeren”

Ed Sheeran gelooft niet dat we hem nog zullen terugzien in het achtste en laatste seizoen van Game Of Thrones. We hebben zijn personage dan wel nooit zien sterven, toch denkt hij dat de soldaat die hij speelt gesneuveld is. En dat vindt hij niet erg: “Niemand wil me zien terugkeren. Maar ik heb ervan genoten.”

Sinds de passage van Ed Sheeran in Game Of Thrones was er zoveel te beleven dat je hem misschien al bijna vergeten was. De cameo in het begin van het zevende seizoen kreeg gemengde reacties. Veel fans van de zanger vonden het uiteraard geweldig, maar voor de meeste fans van Game Of Thrones was het een vreemd intermezzo in hun serie. Zeker toen Ed ook nog eens begon te zingen. Maar wees gerust, dat krijgen we vermoedelijk niet meer in het laatste seizoen.

“We waren allemaal jonge soldaten, ik denk niet dat ik lang genoeg ga overleven wanneer er draken in de wereld zijn”, zegt hij aan MTV. Hij beseft dat veel kijkers blij zullen zijn dat hij niet meer terugkeert in de reeks, maar net zoals na zijn cameo kan de kritiek hem ook nu nog weinig schelen. “Niemand wil me terugzien”, zegt hij. “Ik wou graag een cameo spelen, en dat heb ik gedaan. Het is goed voor mij, ik heb ervan genoten.”

Al zijn we natuurlijk nooit honderd procent zeker dat hij niet kan terugkeren. Zelfs als zijn personage zou gesneuveld zijn, dan nog kan hij in Game Of Thrones een rol krijgen. Ed Sheeran als White Walker?

Gesponsorde artikelen