Arno komt deze zomer naar Brussels Summer Festival ondanks ziekte

Arno treedt deze zomer op in Brussel ondanks pancreaskanker.
YouTube

Vorige maand raakte nog bekend dat zanger Arno pancreaskanker heeft en daarom enkele concerten annuleerde. In de periode daarvoor bleef hij wel optreden terwijl hij chemotherapie onderging. Zijn optredens in mei gaan ook door en in augustus komt daar dus ook Brussels Summer Festival bij.

In 2019 bracht Arno naar aanleiding van zijn 70ste verjaardag nog het album ‘Santeboutique’ uit. Begin februari deelde de Oostendenaar met de wereld dat hij aan pancreaskanker lijdt en een aantal optredens moest afzeggen in onder meer Nederland, Frankrijk en Zwitserland. In januari onderging de Oh La La La-zanger dus chemotherapie. Toch bleef hij in die periode optreden. Zo speelde hij drie keer in een uitverkochte AB en mocht hij een ‘lifetime achievement award’ in ontvangst nemen op de MIA’s.

Balthazar, Lomepal en meer

Nu weten we dus dat Arno in augustus op Brussels Summer Festival staat. Ook onder meer La Roux, SX, Salut c’est cool, Swing, Claire Laffut en Scylla staan op de affiche van het evenement.

Het Brussels Summer Festival gaat door van woensdag 19 augustus tot en met zondag 23 augustus in het centrum van de hoofdstad. De headliners Lomepal, Balthazar, Morcheeba en Therapie Taxi waren eerder al aangekondigd.

Gesponsorde artikelen