Ash Ketchum is na 22 jaar eindelijk een Pokémon Master

Onze favoriete Pokémontrainer Ash Ketchum is eindelijk een Master. Hij heeft er meer dan 20 jaar tijd voor nodig gehad, maar het is hem dan toch gelukt. Zo komt er een einde aan een saga die startte met de 10-jarige Ash.

Ash Ketchum had maar één droom en dat was om een Pokémon Master te worden. Seizoenen lang volgden we de jonge Pokémontrainer in zijn pogingen om Pokémon Master te worden. Maar nu is het hem dan eindelijk gelukt.

https://twitter.com/Sourcastic25/status/1173173853234720768

De lange weg naar Pokémon Master

De reis naar de titel van Pokémon Master startte in 1997 met het eerste seizoen van Pokémon. We maakten toen kennis met de tienjarige Ash Ketchum die als droom had om een Pokémon Master te worden. Om die droom na te streven liet hij alles achter en trok hij samen met zijn Pikachu op pad.

Het werd Ash absoluut niet makkelijk gemaakt. Hij werd tegengewerkt door onder andere Gary en de slechteriken van Team Rocket. Maar alle tegenslagen maakten Ash ook sterker. Zo sterk dat hij eindelijk een Pokémon Master kon worden. Het kostte hem uiteindelijk 21 seizoenen en meer dan 1.000 afleveringen, maar in de meest recente aflevering wint Ash Ketchum de Pokémon League in de Alola regio. Zo komt er een einde aan een tijdperk van verloren Leagues.

Meer
Lees meer...