Ashton Kutcher: “Baby is als nieuwe smartphone” (en hij heeft een punt)

Ashton Kutcher: “Baby is als nieuwe smartphone” (en hij heeft een punt)

Ashton Kutcher heeft zijn pasgeboren dochter Wyatt Isabelle vergeleken met het krijgen van een nieuwe smartphone. Hoe durft hij? Wat denkt hij wel? Een kind vergelijken met een ding? We horen het u al denken, maar wacht: hij heeft wel degelijk een punt. 

“Het is ongelofelijk. Als je ze pas hebt, ben je helemaal blij en opgewonden en je kan niet wachten om er vanalles mee te doen. Maar dan besef je dat het is zoals een nieuwe smartphone: geen enkele van de snufjes werkt al omdat je de juiste programma’s nog moet installeren. Je wil foto’s nemen maar dat gaat niet… kortom: het doet niet heel veel maar het ziet er heel schattig uit.” 

Niet ver van de waarheid, zo kunnen kersverse ouders wel beamen. Net als met een nieuwe smartphone ben je er constant mee bezig, en gaat de batterij voortdurend plat… maar met elke upgrade, wordt het plezanter. 

Ondertussen is Mila Kunis al haar babykilo’s kwijt door de borstvoeding en klaagt ze nooit over haar dag bij Ashton. “Ik ga de hele dag werken en ik kom thuis, en het lijkt alsof alles geweldig was. Dat was waarschijnlijk niet zo maar ze zegt er niets van. Ze is geweldig.”

Geweldige mama Mila heeft ondertussen laten vallen dat de tienerproblemen op Ashtons bord zullen terecht komen. 

Gesponsorde artikelen