Asjemenou! Efteling-tovenaar verwelkomt je kroost met een middelvinger in ‘Symbolica’

Asjemenou! Efteling-tovenaar verwelkomt je kroost met een middelvinger in ‘Symbolica’

De Efteling, het kinderparadijs van Nederland, heeft een nieuwe attractie: Symbolica. In die attractie worden de kindertjes verwelkomd door Tovenaar Almar, maar die heeft blijkbaar z’n jobomschrijving niet helemaal gelezen. Bij het passeren krijgen jij en je kroost namelijk vrolijk de middelvinger toegeworpen.

Sinds juli heeft de Efteling een nieuwe attracties: Symbolica: het Observatorium. Maar al in de eerste scène in het Paleis der Fantasie, waar tien animatierobots klaarstaan om het verhaal te vertellen, loopt het verkeerd. Tovenaar Almar steekt op het einde van zijn stukje de middelvinger uit naar de bezoekers. Foutje?

Geen vreemde knipoog, maar een oprechte fout, zo blijkt al snel. Karin Koppelman, deal van het communicatieteam van De Efteling laat aan Omroep Brabant weten dat dat “Niet zo netjes is, voor een gestudeerde, wijze meneer. Wij zullen een gesprekje met hem hebben om hem hierop aan te spreken.”

Almar krijgt dus een vingertik, maar wat ons betreft, valt het allemaal nog wel mee. Of hadden jullie het bij de eerste keer al gezien? Check it out:

Gesponsorde artikelen