‘Assassin’s Creed’ krijgt wellicht compilatie voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch

‘Assassin’s Creed’ krijgt wellicht compilatie voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch

Media Markt heeft in Duitsland een game op zijn website geplaatst met de titel ‘Assassin’s Creed Compilation’. Volgens de Duitse winkelketen is dit spel ook beschikbaar voor de Nintendo Switch, wat voordien niet het geval was bij de ‘Assassin’s Creed’-reeks.

Het nieuws werd verspreid door de website Nintendo Everything. Assassin’s Creed Compilation kost 39,99 euro en wordt uitgebracht op de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. We weten ook dat het spel op 29 maart verschijnt. Verder is er geen informatie beschikbaar over de inhoud van Assassin’s Creed Compilation.

Fans zijn nu al volop aan het speculeren uit welke games de compilatie-versie van het populaire spel zal bestaan. Veel gamers denken dat het zal gaan om oudere games van Assassin’s Creed in een speciale versie.

(Lees hier onze recensie van Assassin’s Creed Odyssey.)

Europese primeur

In Europa is er nog nooit een spel van Assassin’s Creed uitgebracht voor de Nintendo Switch. Assassin’s Creed Odyssey werd wel al voor de Nintendo Switch uitgebracht als een cloud-versie uitgebracht in Japan.

(Deze nieuwe topgames moet je zeker checken.)

Nieuwe Ubisoft-game

Maar er is meer mysterieus gamenieuws. Naast de nieuwe Assassin’s Creed-game is er op de website van de Duitse Mediamarkt een pagina verschenen van Bowmore. Het zou gaan om een spel van uitgever Ubisoft. Die zal in pc-, Xbox One- en PlayStation 4-versie verschijnen.

Er is geen informatie bekend over de inhoud van de game, behalve de releasedatum (15 februari) en de kostprijs (45 euro).

(Onze recensie van Assassin’s Creed Rogue Remastered lees je hier.)

Er zijn nog geen officiële reacties gekomen van de gamestudio’s.

Check hier de 10 beste games die je alleen op Xbox One kan spelen.

Gesponsorde artikelen