Astrid Coppens verwacht een eerste kindje!

Astrid Coppens verwacht een eerste kindje!

Astrid Coppens en haar man Bram hebben een leuke kerstboodschap: ze verwachten een kindje! De liefdesbaby tussen de twee is meer dan gewenst en was al door enkele fans gespot op Instagram. Het geslacht van het kindje kennen we nog niet.

Goed nieuws voor Astrid Coppens: zij en haar man Bram verwachten hun liefdesbaby. Dat maakten de twee deze ochtend bekend met een Instagrampost waar menig aanstaand ouder jaloers op zal zijn. Astrid maakte er geen geheim van dat de twee samen een kindje wilden, 2019 wordt dus een prachtig jaar voor de twee.

Twee jaar geleden, op Sinterklaas, trouwden Astrid en Bram, nadat Astrids scheiding van John Bryan rond was. Met die scheiding stond ze in het middelpunt van de belangstelling, maar na haar huwelijk met Bram leek het Astrid vooral voor de wind te gaan. Weg was de realityshow, maar ze zette haar eigen label op, speelde in een film en leek vooral gelukkig met haar huwelijk.

Maar dat kindje, dat zei ze al van in het prille begin, dat mocht er eigenlijk wel komen. En nu is het dus zover. Het overgelukkige koppel kondigde dat aan met een instagram rond zeven uur onze tijd, met een foto van op Venice Beach.

“Baby watch”, staat er te lezen op het knalrode badpak van Astrid. Op de achtergrond is dan ook het enige Baywatchstrand te zien. Wie ook mee wil op ‘baby watch’ kan Astrid natuurlijk gewoon volgen op haar Instagram. Daar gonsde het trouwens al een tijdje van de geruchten: veel fans waren ervan overtuigd dat ze een klein babybuikje hadden gespot. Dat blijkt dus ook helemaal juist te zijn.

Wanneer Astrid juist moet bevallen en wat het geslacht van hun kindje is, dat is nog niet geweten, maar ongetwijfeld krijgen we in de komende maanden meer informatie. Een dikke proficiat aan het koppel!

Gesponsorde artikelen