“Auntie Kris, it’s Todd Kraines!” Kim Kardashian onthult wie Scott Disick de hele tijd nadeed 

“Auntie Kris, it’s Todd Kraines!” Kim Kardashian onthult wie Scott Disick de hele tijd nadeed 

Elke fan van Keeping up with the Kardashians heeft er wel al van gehoord: Todd Kraines. Die naam staat symbool voor één van de meest geniale pranks van de hele serie. Scott Disick, de vriend (of ex, wie kan het nog volgen) van Kourtney Kardashian, gebruikte de naam namelijk om Kris Jenner beet te nemen. Wie de echte Todd Kraines is, bleef een mysterie. Tot nu, want Kim Kardashian heeft een foto gedeeld op Snapchat van haar échte neef. 

Auntie Kris, it’s me, Todd Kraines!” Zo begon elk vals telefoontje van Scott Disick naar zijn schoonmoeder (of ex-schoonmoeder, who knows). Met een hilarisch stemmetje wist hij Kris Kardashian telkens compleet te verwarren. Op een bepaald moment was de momager zelfs zo in de war, dat ze op het punt stond om de politie te bellen, waarop Scott, Kim en Kourtney dan toch besloten de waarheid op te biechten.

In Keeping up with the Kardashians zagen we al dat de zusjes belden met de echte Todd Kraines om hem op de hoogte te brengen van de mopjes in zijn naam en om hem te betrekken bij de grap. In de nieuwste aflevering van de realitysoap zien we the one and only Todd Kraines en komen we meer te weten over hem. Finally!

Wij hebben echt 1.000 keer strijk gelegen met het mopje over Todd Kraines

En we bleven ons maar afvragen wie de echte Todd Kraines is en hoe hij eruitziet

Eindelijk weten we het:

Dames en heren, meet Todd Kraines!

Gesponsorde artikelen