‘Avengers 4’ heeft een eerste trailer én een titel

‘Avengers 4’ heeft een eerste trailer én een titel

Het is zover: Marvel heeft de eerste trailer van ‘Avengers 4’ gedropt en ja, we hebben eindelijk een titel. ‘Avengers: Endgame’ gaat ie heten en dat het einde nabij is, dat mag ook uit de beelden blijken. Zonder verder veel mee te geven: hier is de eerste trailer van ‘Avengers: Endgame’

Zonder veel omwegen, hier is de eerste trailer voor ‘Avengers 4’

Avengers: Endgame

En nu mag het dus geweten zijn: de vierde telg in de Avengers-serie zal Avengers: End Game heten. Dat is geen verrassing: dat was één van de opties die fans hadden durven afleiden uit een reeks cryptische tweets die de Russo-broers na het filmen hadden gelost. Wie goed keek, kon een A en een E in de foto’s herkennen.

Lees hier hoe je de titel van Avengers: Endgame eigenlijk al kon raden.

En wie een scène-per-scène-analyse van Avengers: Infinity War had gedaan, zag ook al Benedict Cumberbatch (Doctor Stephen Strange) de epische woorden “we are in the endgame” prevelen. De hints waren dus niet al te dun gezaaid en nu bevestigd Marvel dus ook wat we al weten: dit is de weg naar het einde voor deze reeks Avengers.


Waar gaat Avengers: Endgame over?

Er zitten niet al te veel spoilers in de eerste trailer voor Avengers: Endgame. Dat is logisch, maar goed, eigenlijk weten we al waar Endgame over gaat. In Infinity War zagen we hoe rationele schurk Thanos de helft van de bevolking in het universum liet verdwijnen.

Daaronder zijn natuurlijk een pak Avengers, maar zo kan Marvel het einde van phase 3 in het Marvel Cinematic Universe natuurlijk niet afsluiten. We gaan dus op zoek naar een manier om Thanos’ beslissing om te draaien. (Hoewel deze acteur sowieso stopt.) Gelukkig hebben ze bij de Avengers iemand die de tijd kan terugdraaien: Doctor Strange.

Dit weten we over Avengers: Endgame.

Dit zou er kunnen gebeuren in Avengers: Endgame

Laatste Avengers-film

Het is wellicht ook de laatste Avengers-film met deze generatie Avengers. Het wordt steeds duidelijker dat Marvel zich klaarmaakt voor de volgende generatie, en dat is ook logisch. Een Robert Downey Jr. gaat al mee sinds Iron Man gereleased werd in 2008 en was toen al niet heel jong.

Er kwamen dan ook al signalen van Disney dat er wel degelijk nog Avengers-films in de maak zijn, maar met andere acteurs en personages. Maar Avengers: Endgame is wel degelijk de finale van deze serie. Nog even tandenbijten en hij komt in de zalen. Maar nu hebben we tenminste een titel.

Marvel schonk ons ook nog een poster én een releasedatum: op 24 april wordt Avengers: Endgame verwacht in de zalen.

Gesponsorde artikelen