‘Avengers: Endgame’ heeft een synopsis en belooft een grandioze finale

‘Avengers: Endgame’ heeft een synopsis en belooft een grandioze finale

Op 24 mei 2019 komt ‘Avengers: Endgame’ in de Belgische zalen, maar hoe de inhoud van de film er zal uitzien, is nog niet helemaal duidelijk. Nu is er een officiële synopsis: de eerste communicatie die Marvel zelf vrijgeeft, zodat we nu écht kunnen kijken wat ze van plan zijn met ‘Avengers: Endgame’.

In Avengers: Endgame, de 22ste film in het Marvel Cinematic Universe, gaan de Avengers de strijd aan met Thanos, die de helft van de bevolking in het universum wegknipte. Thanos schijnt in het voordeel te zijn: hij heeft de infinity gems waarmee hij een schijnbaar onherroepelijke beslissing heeft genomen. Hoe onze Avengers dat gaan oplossen, daar is veel speculatie over, maar nog geen officiële verhaallijn.

Synopsis Avengers: Endgame

Daar is nu verandering in gekomen: Marvel heeft de officiële synopsis voor Avengers: Endgame op ons losgelaten en die heeft het niet echt over een oplossing, maar natuurlijk wel over een epische eindstrijd als finale voor Phase 3. Tweeënhalve zin informatie recht uit het Marvel-hoofdkwartier is ongeveer zo goed als het wordt.

“The grave course of events set in motion by Thanos that wiped out half the universe and fractured the Avengers ranks compels the remaining Avengers to take one final stand in Marvel Studios’ grand conclusion to twenty-two films, Avengers: Endgame.”

We vertalen dat even voor je: “De sombere koers van Thanos die de helft van het universum uitroeide en de Avengers gebroken heeft, dwingt de overgebleven Avengers ook om een laatste strijd te leveren in Marvel Studios’ grootse conclusie van tweeëntwintig films, Avengers: Endgame.” Klinkt behoorlijk theatraal, maar ook duidelijk: de Avengers gaan het uitvechten met Thanos.

Plot Avengers: Endgame

Hoe ze dat precies gaan doen, dat weten we natuurlijk niet, al gaf de laatste trailer die Marvel heeft vrijgegeven, wel al een aantal duidelijke tips. Zo ziet het ernaar uit dat we gaan tijdreizen, zijn er geruchten dat een aantal Avengers toch niet uit de Decimation zullen weerkeren en zijn er al plannen voor volgende Avengers-films.

Ook op zoek naar tips? Check hier de trailer van Avengers: Endgame nog eens!

Gesponsorde artikelen