‘Avengers: Endgame’ is af, zes weken voor de première!

‘Avengers: Endgame’ is af, zes weken voor de première!

Nog zeven weken en ‘Avengers: Endgame’ komt in de cinema. Blijkbaar houden de regisseurs van een strakke deadline, want de film is eindelijk afgewerkt. Blijft de vraag: krijgen we alsjeblieft nog een tweede trailer? 

Avengers: Endgame wordt de climax van tien jaar bouwen in het Marvel Cinematic Universe. In de film verzamelt iedereens favoriete slechterik Thanos alle infinity stones zodat hij de bevolking van overal in twee kan snijden. Je kan veel van Thanos zeggen, maar discrimineren doet hij niet: onze Avengers moeten ook afscheid nemen van de helft van hun crew.

Thanos en de infinity stones

Binnenkort weten we dus ook of ze de desastreuze cut van Thanos kunnen omdraaien. Avengers: Endgame komt binnen enkele weken onze lokale cinemazalen binnengerold. Er was nog één klein probleempje: de film was eigenlijk helemaal nog niet af. Daar is nu verandering in gekomen, volgens de Russo’s, de mannen achter Avengers, is de film locked. Klaar dus. Avengers: Endgame is helemaal afgewerkt.

De Russo’s communiceren notoir ‘dubbel’ op Twitter. Zo kon je de titel van Avengers: Endgame ook al raden door aandachtig naar één van hun eerdere tweets te kijken. Anderzijds is de promotie voor de laatste Avengers-film zeer schaars. Da’s bewust: Marvel weet heel goed dat hoe minder ze communiceren, hoe meer speculatie er is en hoe groter de hype wordt.

Dit weten we al over Avengers: Endgame.

Phase 4

Maar deze tweet is dus ondubbelzinnig: geen ijsjesbar meer als traktatie na een lange dag monteren, er staat een lijn onder Avengers: Endgame. Da’s ook meteen het einde van een tijdperk, Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe wordt afgesloten. Marvel is druk bezig met Phase 4, waarvan we al weten dat de sequel op Spider-Man: Homecoming de eerste film zal zijn. ’t Ziet er dus naar uit dat die alvast zijn desintegratie heeft overleefd.

En kunnen we dan nu alsjeblieft een tweede trailer krijgen? Want de eerste hebben we nu écht wel kapotgeanalyseerd.

Gesponsorde artikelen