‘Avengers: Infinity War’ krijgt een eerste trailer en écht ie-de-reen zit erin

‘Avengers: Infinity War’ krijgt een eerste trailer en écht ie-de-reen zit erin

Schrijf het op: ‘Avengers: Infinity War’ wordt dé film waar je in 2018 niet meer onderuit komt, en Marvel begint dat promotiebombardement al in 2017. De eerste trailer van de superheldenfilm is nu al binnen, en eigenlijk zijn de verwachtingen nu al ingelost. Loki, Dr. Strange, Captain America, The Hulk, Thor … de lijst belangrijke personage is ingelost. Move over, Justice League, hier zijn de Avengers.

Eigenlijk zijn jullie hier voor één ding, laat ons dus eerst even kijken naar dé meest gehypte film van 2018:

Nu we dat achter de rug hebben, kunnen we bestuderen wat we gezien hebben: even een korte round-up van wie er ook al weer in team Avengers zit, en wie ze deze keer zullen bevechten. De lijst is schier eindeloos, we doen toch een poging.

Op het scherm en in de hoek van de helden: Iron-Man, Hulk, Captain America, , Star-Lord, Loki en Thor, Scarlett Witch, Winter Soldier, Hawkeye, Dr Strange, Black Widow, Rocket, Spider-Man, Black Panther, Ant Man en War Machine. In de andere hoek: Thanos. De vraag is niet of, maar hoe ons team die laatste zal verslaan, en vooral of ze daarbij ook niet wat heilige burgerhuisjes moeten omverschoppen.

Avengers: Infinity War komt op 4 mei in de zalen, in België mogelijks zelfs al op 2 mei. De volgende Marvel-film is, volgens de tijdlijn van Marvel zelf, Black Panther.

Gesponsorde artikelen