Babyboom bij de Kardashians: na Kim en Kylie blijkt nu ook Khloé zwanger

Babyboom bij de Kardashians: na Kim en Kylie blijkt nu ook Khloé zwanger

Het is al even bekend dat Kim Kardashian en Kanye West beroep doen op een draagmoeder om hun derde kindje ter wereld te brengen en eerder deze week lekte uit dat ook halfzusje Kylie Jenner zwanger is van haar eerste kind met rapperliefje Travis Scott (al is daar nog geen zekerheid over). Maar nu blijkt dat ook zus Khloé haar eerste telg verwacht. 

Net als kleine halfzus Kylie zou dus ook Khloé binnenkort voor het eerst moeder worden, zeggen vrienden van het koppel. Ze is ondertussen een dik jaar samen met haar vriend Tristan Thompson en is volgens vrienden dolgelukkig. Ze wilde blijkbaar altijd al moeder worden en heeft naar eigen zeggen eindelijk de geschikte man gevonden.

Geheimdoenerij

Hoewel de Kardashians er normaal gesproken niet voor terugschrikken om met hun privéleven te koop te lopen, houden ze hun lippen opvallend stijf op elkaar wat de zwangerschappen betreft. Kim, Kylie en Khloé bevestigden noch ontkenden dat ze zwanger zijn, wat voor heel wat speculatie zorgt. Ondertussen houden ze de geruchtenmolen wel draaiende door zelf te hinten naar de roddels.

Publiciteitsstunt?

Sommige fans beweren dat de drie zussen hun gelijkaardige situatie ten volle willen benutten; ze verwachten dan ook dat ze de geruchten vlak voor de start van het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians zullen bevestigen in een teaser. Bij de start van vorige seizoenen werd bijvoorbeeld ook al gesproken over Kylies lipoperaties en Kims eerdere zwangerschappen. Betere reclame kunnen ze zich haast niet wensen.

Zotte theorie

Alsof drie toekomstige moeders in hetzelfde gezin nog niet speciaal genoeg is, doet ook een andere roddel de ronde. De ietwat verregaandere, maar niet ondenkbare theorie is dat Kylie niet zwanger is van haar eigen zoon of dochter, maar eigenlijk draagmoeder van Kim en Kanyes kindje is. Een nobel gebaar als het waar blijkt. Hoe dan ook: wij kunnen al niet wachten op de eerste aflevering van het verjaardagsseizoen van KUWTK.

Gesponsorde artikelen