Backstreet’s back, alright! De Backstreet Boys duiken opnieuw de studio in

Backstreet’s back, alright! De Backstreet Boys duiken opnieuw de studio in

Everybody, rock your body, want de Backstreet Boys zijn deze zomer helemaal terug. Dat kondigde Nick Carter aan op z’n instagramaccount. In augustus mogen we een eerste single en het album verwachten. Throw your hands up in the air!

De zomer kan nu al niet meer kapot: in Augustus krijgen we de nieuwe plaat van de Backstreet Boys en een single die we grijs kunnen draaien. Dat zegt Nick Carter op zijn Instagram. Op de nieuwe plaat werken AJ, Kevin, Brian, Nick en Howie ook samen met countryduo Florida Georgia Line, iets wat ze “nog nooit eerder gedaan hebben”, volgens Amerikaanse nieuwswebsite Time.

Het lijkt er op dat de boys weer zin hebben in een muziekcarrière: ze zetten al een paar shows op poten in Vegas, om zo de deur op te zetten voor een eigen showreeks. Ze traden ook op tijdens de Miss Amerikaverkiezing en tijdens enkele talkshows. Voor wie schrik heeft dat de samenwerking met Florida Georgia Line tot té veel country leidt; onthou dat Taylor Swifts eerste Grammy ook voor een country-album was. Daarbij, ze weten: we want it that way.

Dé aankondiging

We gaan ook mee de studio in

Nick is duidelijk superblij met de samenwerking met Florida Georgia Line

Maar niet zo blij als wij met het nieuwe album!!! *Oefent moves*

Gesponsorde artikelen