Balaton pakt uit met Sean Paul, KSHMR, Desiigner en meer

Balaton pakt uit met Sean Paul, KSHMR, Desiigner en meer

Balaton Sound Festival heeft voor de derde keer een verbluffende reeks namen bekend gemaakt. Sean Paul is headliner en ook Valentino Khan, KSHMR, Desiigner, Denzel Curry en Sam Feldt komen naar het Hongaarse festival aan het Balatonmeer. Afspraak van 3 tot 7 juli.

Balaton Sound verwent ons deze zomer met de komst van Sean Paul als headliner. Op woensdag 3 juli zakken de trap- en hardstyleproducer Valentino Khan, Florida rapper Ski Mask The Slump God en hiphop-artiest Saweetie, bekend van ICY GRL en Up Now, af naar Hongarije.

Op vrijdag 5 juli komt de Nederlandse dj Sam Feldt, net als de Amerikaanse rappers Denzel Curry en Buddy, synthpop-rockduo Missio en house-producer Jay Pryor. Op zaterdag 6 juli krijgt Balaton bezoek van de rappers Desiigner en MadeInTYO en van de electro-popartiest Youngr.

Tijdens de laatste dag van Balaton Sound op zondag 7 juli krijgen we house-wereldster KSHMR, producer Gryffin en r&b-artiest Yxng Bane over de vloer.

Eerder maakte Balaton Sound al bekend dat onder andere Marshmello, Armin van Buuren, Don Diablo, NERVO, DJ Snake, Tiësto en The Chainsmokers naar het festival komen.

(Zo ziet de voorlopige affiche van Rock Werchter 2019 eruit.)

Hier zijn 7 redenen waarom Sean Paul een fantastische headliner is

1. Sean Paul heeft een gouden hart

getty

Hij steunt tal van liefdadigheidsorganisaties, waaronder een kinderziekenhuis, en is actief binnen de Youth Empowerment Summit, dat geïnspireerd is op het werk en leven van Martin Luther King.

2. Zijn bijnamen zijn Zion Lion en King of Israel

Serieus, hoe cool is dat!

3. Sean Paul heeft als tiener acht jaar in het nationaal waterpoloteam van Jamaica gespeeld

4. Sean Paul werkte voor Like Glue en Baby Boy samen met Beyoncé!

5. … en voor I’m Still In Love With You met Sasha

6. Sean Paul is begonnen als Jamaicaans dancehall-artiest, een snelle variant op reggae

Hij werd dikwijls met ene DJ Super Cat vergeleken.

7. In 2013 werkte Sean Paul mee aan de single What About Us van de Britse groep The Saturdays

In de eerste week van de release ging de single maar liefst 100.000 keer over de toonbank. Sympathiek van Sean om hen een duw in de rug te geven!

Dit zijn de 25 beste Europese festivals van 2019.

Gesponsorde artikelen