Left Right
scrollTop top

Bang dat je van iemands Netflix gegooid gaat worden? Zo kan je blijven kijken


Bang dat je van iemands Netflix gegooid gaat worden? Zo kan je blijven kijken

Iemands profiel op Netflix gebruiken, da’s niet zonder risico. Wanneer je lief je ex wordt of je ruzie krijgt met de eigenaar van het Netflix-profiel, kan je al makkelijk van het profiel gegooid worden. Maar met deze truc kan je toch ongemerkt blijven kijken. 

Kijk je gratis mee met iemands Netflix-account, maar vrees je dat hij/zij je er weldra van zal gooien? Dan kan je natuurlijk zelf een profiel nemen. Of, wie het liever nóg goedkoper heeft, kan op deze twee manieren gratis verder blijven kijken. Proberen op eigen risico!

De ‘Kids’-methode

Wanneer de eigenaar van het Netflix-account het Kids-profiel niet gebruikt, kan je via dit kanaal ongemerkt blijven kijken. Dit doe je door het Kids-profiel te verwijderen en nadien een nieuw profiel met de naam ‘Kids’ aan te maken.

Werkwijze:

  1. Klik op ‘Profielen beheren’ en selecteer het Kids-profiel.
  2. Verwijder het Kids-profiel.
  3. Maak een nieuw profiel en geef het de naam ‘Kids’

Vroeger, toen je nog zelf je eigen profielfoto kon uploaden, kon je vervolgens nog de foto veranderen naar die van het Kids-profiel, maar nu is dat helaas niet meer mogelijk. Het Kids-profiel zal zo een nieuwe foto krijgen, maar als je ex/boze vriend dit profiel nooit gebruikt, zal hij/zij het waarschijnlijk niet opmerken.

Screenshot Netflix

De ‘Profiel toevoegen’-methode

Als de rechtmatige eigenaar van het Netflix-account het Kids-profiel wél gebruikt is er nog een methode via het ‘Profiel toevoegen’-hokje. Deze methode werkt echter alleen maar als er vier profielen in gebruik zijn. Omdat je anders gewoon een tweede ‘Profiel toevoegen’-hokje maakt. Wat toch een beetje suspicious is voor de eigenaar van het Netflix-account.

Werkwijze:

  1. Klik op ‘Profiel toevoegen’.
  2. Maak een profiel aan met de naam ‘Profiel toevoegen’.

Ook hier verandert de foto natuurlijk mee, maar een onoplettende Netflix-kijker kan hier al makkelijk over kijken.

Screenshot Netflix

Boodschap voor de rechtmatige Netflix-gebruikers

Bang dat je parasitaire ex dit stuk onder ogen is gekomen? Dan kan je natuurlijk zelf je wachtwoord aanpassen en dan kan hij/zij op geen enkele manier op jouw Netflix-account meekijken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…