Base zet vol in op mobiel internet met nieuwe abonnementen tot 10 gigabyte

Telecomoperator Base heeft de nieuwe formules voor mobiele telefonie voorgesteld, en daarbij zet het vol in op de internetgeneratie. De gigabytes vliegen de deur uit, en bij het duurste abonnement (59 euro) is zelfs 10 gigabyte inbegrepen.

Volgens Base maakt in 2015 een op twee zogenoemde ‘postpaid’-klanten gebruik “van het mobiele internet om mails te lezen, via streamingdiensten naar muziek te luisteren en zijn zaken vanop afstand te beheren”. Wie een telefoon heeft die de snelle 4G-verbinding ondersteunt, verbruikt gemiddeld één gigabyte aan data per maand. Maar dat blijft snel stijgen, en dus was er nood aan nieuwe formules.

“We willen de mobiele specialist zijn die de strijd aangaat voor een dynamische markt, die alles uit de kast haalt om zijn klanten de beste ervaring aan te bieden en de gebruiker te begeleiden in het dagelijkse leven dat steeds mobieler wordt. Die belofte vertaalt zich nu in een verregaande hervorming van onze aanbiedingen,” zo zegt Jos Donvil, CEO van BASE Company.

Daarom is er nu al 1 gigabyte aan dataverkeer inbegrepen bij het abonnement van 15 euro per maand, en dat loopt vervolgens gestaag op. Bij het abonnement van 25 euro krijg je 3 gigabyte, voor 39 euro krijg je 5 gigabyte, en bij het duurste abonnement van 59 euro is zelfs 10 gigabyte inbegrepen.

Meer
Lees meer...