Bazart, Lost Frequencies en Dua Lipa: de Warmste Week van Studio Brussel belooft weer zotjes te worden

Bazart, Lost Frequencies en Dua Lipa: de Warmste Week van Studio Brussel belooft weer zotjes te worden

De kerstperiode komt eraan en dat wil natuurlijk ook zeggen dat het tijd is voor … de Warmste Week van Studio Brussel. Dit jaar zullen Linde Merckpoel, Eva De Roo en nieuwkomer Bram Willems een week lang de live radio maken voor Music For Life vanuit De Schorre in Boom. StuBru heeft bovendien al bekendgemaakt welke artiesten komen optreden en het belooft echt zotjes te worden.

Op zondag 18 december om 8 uur ’s ochtends is het zover: dan start de Warmste Week van Music For Life. Radiozender Studio Brussel heeft vandaag bekendgemaakt hoe die er zal uitzien. Niemand minder dan Linde Merckpoel, Eva De Roo en nieuwkomer Bram Willems zullen een week lang live radio maken in The Flame op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

Op de laatste dag van de Warmste Week, op zaterdag 24 december, gaan Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel een gezamenlijk radioprogramma uitzenden. Dan maken Dennis van den Buijs (Radio 1), Britt Van Marsenille (Radio 2) en Tom De Cock (MNM) samen met Linde, Eva en Bram radio.

Optredens in The Flame

Studio Brussel loste onmiddellijk ook de namen van artiesten die zullen optreden in The Flame. De agenda ziet er als volgt uit:

  • Zondag 18 december: Jamie Lidell (voor Make A Wish)
  • Maandag 19 december: Goose (voor ALS Liga)
  • Dinsdag 20 december: Tom Odell (voor Amnesty International)
  • Woensdag 21 december: Lost Frequencies (voor Dokters van de Wereld)
  • Donderdag 22 december: Bazart (voor Hachiko)
  • Vrijdag 23 december: Dua Lipa (voor Sunny Hill Foundation, in samenwerking met SOS Kinderdorpen)

Vanaf volgende week maandag 12 december om 10 uur kan je tickets kopen voor die optredens via de website van Studio Brussel.

Meer weten over de Warmste Week? Surf dan zeker naar de website

www.dewarmsteweek.stubru.be.

Gesponsorde artikelen