Left Right
scrollTop top

Hilarisch: Bazin verandert in aardappel tijdens videogesprek en weet niet hoe ze die terug wegkrijgt


aardappel
© Twitter:@PettyClegg

Deze bazin veranderde zichzelf in een aardappel tijdens een videogesprek maar wist niet hoe ze het ongedaan kon maken. Dus bleef ze de hele vergadering lang zitten als aardappel.

Lizet Ocampo is politiek directeur van People for the American Way, een organisatie die zich inzet voor burgerparticipatie. Door de komst van het coronavirus moest ook zij van thuis uit beginnen werken. Om het allemaal een beetje gemakkelijker te maken, vergaderden zij en haar collega’s met videogesprekken via Microsoft Teams. En daar liep het mis voor Ocampo.

Giphy

De vrouw had al eerder een paar effecten gedownload die videogesprekken leuker zouden moeten maken, maar dit was ze compleet vergeten. Toen ze maandag aan de vergadering begon, zag ze zichzelf zitten als een aardappel, maar ze had geen idee hoe ze dat kon veranderen. “Ik heb het gewoon opgegeven en ben de rest van het gesprek als een aardappel gebleven” zei ze.

Viraal

Haar collega postte een tweet over het video gesprek en die ging viraal, maar dat kwam Ocampo pas maandagavond te weten. Haar collega Rachel stuurde haar toen pas, met een bang hartje, het nieuws. Gelukkig kon Lizet er even hard mee lachen als haar andere collega’s en 920.000 mensen die de tweet liketen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…