Bazinga! ‘Big Bang’ Sheldon Cooper krijgt z’n eigen (geniale) spin-off

Bazinga! ‘Big Bang’ Sheldon Cooper krijgt z’n eigen (geniale) spin-off

Ow, jaaaa! Het mysterie van Sheldon Cooper is dat binnenkort niet meer: de producers achter The Big Bang Theory hebben namelijk onthuld dat er een spin-off zit aan te komen met de kleine Sheldon in de hoofdrol. Jim Parsons, die Cooper nu speelt, zal gaan produceren. Wij zijn alvast suuuuperbenieuwd.

You’re in my spot“: ’t klinkt je héél bekend in de oren als je fan bent van The Big Bang Theory. Al tien seizoenen ontdekken Leonard, Penny, Raj en Howard de vreemdste kantjes aan Sheldon Cooper. Maar waar komen die kantjes vandaan? Dat zouden we wel eens kunnen ontdekken in de spin-off die CBS vandaag aankondigde. Het centrale personage: een kleine Sheldon Cooper.

Verder is er nog niet veel geweten over de serie. We moeten dus een beetje afgaan op wat we al weten: dat Sheldon grootgebracht werd door z’n katholieke moeder in Texas. Z’n vader is niet in the picture. Bill Prady en Chuck Lorre zullen de scenario’s schrijven voor deze spin-off, dus weten we dat ie in goede handen is. Jim Parsons, die nu Sheldon speelt, zal co-producen.

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat een spin-off altijd werkt. Kijk maar naar Fear of The Walking Dead, de spin-off van The Walking Dead, die na één seizoen al gecanceld werd. Toch is het niet zo’n grote gok voor CBS, want The Big Bang Theory is één van hun best lopende series ooit. De vijf hoofdpersonages krijgen dan ook elk ongeveer een miljoen dollar per aflevering betaald. Of dat ook ’t geval zal zijn voor de acteur die de kleine Sheldon speelt, durven we betwijfelen.

Gesponsorde artikelen