Left Right
scrollTop top

Bedenker Orange Is The New Black komt nu met reeks over vrouwelijke worstelaars


Bedenker Orange Is The New Black komt nu met reeks over vrouwelijke worstelaars

Jeni Kohan, de bedenker van de populaire serie Orange Is The New Black schrijft nu aan GLOW, een komische reeks over vrouwelijke worstelaars. De serie zal ook op Netflix te zien zijn, maar wanneer dat precies zal zijn is nog lang niet duidelijk.

GLOW, afkorting voor Gorgeous Ladies of Wrestling, speelt zich af in de jaren tachtig. De serie is gebaseerd op een worstelcompetitie in Los Angeles die tussen 1986 en 1990 gehouden werd.

Er is nog niet veel bekend over het verhaal. Wel is duidelijk dat de serie zich richt op een vrouw die het wil waarmaken in de wereld van vrouwelijke worstelaars.

Wanneer de serie moet verschijnen is nog niet bekend. Eerst is het de beurt aan het vierde seizoen van Orange Is The New Black, dat verschijnt op 17 juni.

Nog lang niet afgelopen met Orange Is The New Black

Dat Kohan aan GLOW gaat werken wil trouwens helemaal niet zeggen dat het einde van Orange Is The New Black in zicht is. Er zullen nog ten minste drie seizoenen gemaakt worden na dit op til staande vierde. Ieder jaar verschijnt er een nieuwe reeks, dus als we doortellen zitten we belanden we al in het jaar 2019. In dat jaar zou dan het zevende seizoen over de gevangenen van Litchfield op Netflix moeten verschijnen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588