Bedrijf achter iconische UGG’s komt nu ook met zomers alternatief

Bedrijf achter iconische UGG’s komt nu ook met zomers alternatief

Fans van de opvallende UGG-laarzen kijken waarschijnlijk nu al uit naar de winter, zodat ze weer met hun favoriete paar de weg op kunnen. Maar dat is nu niet meer nodig, want het bedrijf achter de bekendste winterlaarzen komt nu met een zomers alternatief: de UGG-sandalen, oftewel de UGG ‘Fluff Yeah Slides’. En die zijn … speciaal.

Iedereen kent ze wel, de opvallende UGG-sneeuwlaarzen. Liefhebbers kijken tijdens de zomer meewarig in de kast naar hun dure paar, haters kunnen dan weer niet wachten op de eerste zon zodat ze ze weer een aantal maanden niet meer moeten zien (het staat niet voor niets op ons lijstje van 17 spuuglelijke schoenen en 19 foute kledingstukken uit de nillies). Maar daar komt nu verandering in!

Fluff Yeah Slides

UGG brengt nu namelijk ook UGG-sandalen op de markt! “Dichter dan wandelen op een wolk kom je niet”, zegt het bedrijf zelf over hun ‘Fluff Yeah Slides’.

De sandalen zijn in vier verschillende kleuren te krijgen: koraal (‘Lantana’, genoemd naar een bloem), roze (‘Seashell Pink’), donkergrijs (‘Charcoal’) en zwart (‘Black’). Ze zijn te koop voor 100 dollar (zo’n 85 euro).

#UGGlife

Naast die ‘Fluff Yeah Slides’ bieden ze ook iets meer modieuze opties aan om toch volledig #UGGlife de zomer door te kunnen komen. Zo zijn er ook nog de ‘Rosa Fluff Heel’, voor wie het liefst gemakkelijk heeft maar toch ook fancy wil zijn, en de ‘Del Rey Fluff Heel’, “voor elke gelegenheid waar hoge hakken de dress code is”.

Net als voor de sandalen, zal je ook voor de hakken diep in de buidel moeten tasten. De ‘Rosa Fluff Heel’ kost 160 dollar (137 euro). Voor de ‘Del Rey Fluff Heel’ ben je dan weer 130 dollar (111 euro) kwijt.

“Geef je garderobe nog wat extra ‘fluff’ met de ‘Fluff Power’-collectie”

“Als het op ‘fluff’ aankomt, kiezen wij voor overmaat”

“Maar kennis met de hoge hakken waar wij van dromen: gehuld in zachte schapenvacht maar toch ook klaar voor een feestje!”, klinkt het op de UGG-website.

Ga jij je zomer wat extra ‘fluff’ geven?

Gesponsorde artikelen