Beelden mogelijke nieuwe ‘Harry Potter’-game gelekt en je zou je eigen personage kunnen samenstellen

Beelden mogelijke nieuwe ‘Harry Potter’-game gelekt en je zou je eigen personage kunnen samenstellen

Er zijn beelden opgedoken van iets dat lijkt op een nieuwe ‘Harry Potter’-game. We zien allerlei bekende locaties, personages, spreuken en monsters uit de films en boeken in videogamestijl. 

De gelekte off-screen beelden duren iets langer dan een minuut en tonen iets wat erg lijkt op een nieuwe Harry PotterRPG. De beelden zouden zijn gebruikt voor een focusgroep om bij een beperkt publiek te testen of de game in de smaak zou vallen. De content werd openbaar gemaakt op Reddit en de bijbehorende informatie zou door de Reddit-gebruiker zelf verspreid zijn.

Actie-RPG

Er wordt beweerd dat het om een open wereld actie-RPG gaat. Je kruipt in de huid van een personage met unieke eigenschappen dat toegelaten wordt op Zweinstein. Als de leerlingen arriveren, beginnen er onrustwekkende dingen te gebeuren in het Verboden Bos en het kasteel van Zweinstein. De Reddit-gebruiker stelt ook dat je je eigen personage zal kunnen samenstellen.

Welke gamestudio?

Of deze beelden authentiek zijn, is niet 100 procent zeker. Er doen wel geruchten de ronde dat gamestudio Rocksteady, die eerder al Batman: Arkham City produceerde, het spel zou ontwikkelen. Rocksteady is eigendom van Warner Bros., de filmstudio die de Harry Potter-films produceerde. Het zou dus best kunnen dat dit gerucht klopt.

Ook zou het kunnen dat Avalanche Software de game zou produceren. In april vorig jaar zocht deze ontwikkelaar namelijk naar “een getalenteerde verhaalverteller met verstand van Britse cultuur en grammaticale weergaven”.

Gesponsorde artikelen