Begin je Snake-skills maar al te oefenen, want de Nokia 3310 komt terug!

Begin je Snake-skills maar al te oefenen, want de Nokia 3310 komt terug!

Gedaan met je gsm uit je handen laten glippen en je scherm in duizend en een stukjes zien breken. Gedaan met een mailtje schrijven en je batterij 50% zien dalen. Gedaan met sukkelen met luchtbelletjes onder je screenprotectors, die je echt absoluut nodig hebt om zonder krassen een dag door te komen. De moeder aller gsm’s is terug! Ja, echt! De Nokia 3310 is terug!

Do not scratch your eyes! De gsm die je van de derde verdieping kon laten vallen en die geen kik gaf. De gsm die onder een bulldozer kon liggen en die geen krasje had maar eerder krassen op de bulldozer maakte. De gsm die, zo gaat de legende, Chuck Norris en Freddy De Kerpel gebruiken om naar elkaar te bellen. Ja, die! De legendarische Nokia 3310 is terug. Dat zou alleszins worden bekendgemaakt op de aankomende MWC-conferentie in Barcelona.

Het is wel het vermelden waard dat de nieuwe oude Nokia niet door het originele bedrijf zal worden geproduceerd. HMD, een Fins bedrijf, kocht een tijd geleden de rechten op. Op de conferentie zullen ze ook hun nieuwe smartphones voorstellen. Maar die boeien ons, nu we dit nieuws weten, echt niet meer.

Den baksteen’ zou slecht 59 euro gaan kosten. Dat is dertien keer goedkoper dan een Iphone 7! Om al in de sfeer te komen, gaan wij onze topscore in Snake nog eens proberen te breken!

Gesponsorde artikelen