Bekende Londense winkel opent kerstafdeling … midden in de hittegolf

Bekende Londense winkel opent kerstafdeling … midden in de hittegolf

Citytrip naar Londen gepland? Dan heb je vanaf nu een extra reden om te gaan shoppen: warenhuis Selfridges heeft namelijk vanaf morgen z’n kerstafdeling alvast klaargezet. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de Christmas spirit en voor wie graag wat afkoelt in deze hittegolf. 

De discussie die ons elk jaar opnieuw verdeelt: mag je als kerstmisfan je kerstboom zetten voor Sinterklaas of is dat absoluut not done? In Londen, bij high-end warenhuis Selfridges, hebben ze duidelijk kant gekozen. Zij installeren vanaf morgen, dat lees je goed, hun kerstafdeling. Dat dat te midden van de hittegolf is, dat kan hen duidelijk weinig schelen.

Kerstmis bij dertig graden

Oké, het klinkt een beetje absurd, anderzijds moeten we toegeven dat een winkel waar we nu al kerstlampjes, kerstmannen en dennengroen kunnen opsnuiven, ontzettend verleidelijk klinkt. Als je dus op zoek bent naar een uniek souvenirtje, koop dan nu gewoon wat kerstdecoratie uit Selfridges. Niet overtuigd? Bekijk het zo: in Australië vieren ze ook Kerstmis onder de volle zon.

Of de Londenaars even hard overtuigd zullen zijn, daar twijfelen we ook nog wat over. Londen verwacht komend weekend een hittegolf, het gaat alvast over de dertig graden. Al denken we dat ze bij Selfridges met één stunt direct veel volk kunnen lokken: wat dacht je van wat ingevoerde sneeuw om die kerstverlichting wat geloofwaardiger te doen twinkelen?

Kerstverlichting!

Dat is natuurlijk maar een suggestie, maar de echte kerstfanaat rept zich natuurlijk asap met de Eurostar naar Londen. Voor wie Londen en Kerstmis wil combineren maar nog financieel moet bekomen van de zomervakantie kunnen we enkel deze film aanraden.

Om alvast in de sfeer te komen:

Gesponsorde artikelen