Belgische jurk of niet? Trouw van Kim & Kanye wordt decadent boeltje

Belgische jurk of niet? Trouw van Kim & Kanye wordt decadent boeltje

Vandaag is het eindelijk zover: Kim Kardashian en Kanye West stappen in het huwelijksbootje. De plechtigheid vindt vermoedelijk plaats in Firenze, maar Kim & Kanye begonnen de voorbije week al te vieren in Parijs. Eén ding is alleszins zeker: het belooft een decadent feestje te worden. Nog niet zo zeker: Kim stapt misschien naar het altaar in een jurk van een Belgische ontwerper.

Afgelopen woensdag werd ze gespot bij het verlaten van de Parijse winkel van Martin Margiela, de wereldberoemde Genkse ontwerper. Maar andere bronnen spreken dan weer van ontwerpers zoals Ermanno Scervino, Valentino, Lanvin en Alexander McQueen.

Natuurlijk is het ook goed mogelijk dat Kim meerdere jurken aantrekt, net zoals op haar huwelijk met Kris Humphries. Dat zou alleszins aansluiten met de decadentie waarmee zij en Kanye de afgelopen dagen in Parijs uitpakten.

Oefendiner in Versailles.

Gisterenavond huurden Kim & Kanye het volledige Kasteel van Versailles al af voor hun oefendiner. Maar liefst 600 genodigden, onder wie enkele familievrienden, designers en de personal trainers van Kim, werden met 90 auto’s binnengereden op het domein.

Daar werden ze opgewacht door ruiters en hun paarden, met veel glitter en pluimen. Daarna kregen de gasten een privérondleiding in het kasteel, waar een orkest hen zat op te wachten in de Spiegelzaal.

Daarna volgde uiteraard een uitgebreid diner. Later op de avond kwam Lana Del Rey optreden en was er een vuurwerkspektakel van 7 minuten. En dat was dan nog maar het oefendiner…

epa

Voor de gelegenheid had Kim zich al in een witte jurk gehuld, met een diepe decolleté en een hoge split. Kanye droeg een crèmekleurig pak.

Dit orkest wachtte de genodigden op in de Spiegelzaal.

En zo zag Lana Del Rey eruit:

Eerder ging Kim ook al op stap met haar vriendinnen in Parijs.

Een soort vrijgezellenfeestje dus.

Uiteraard bracht ze ook tijd door met haar toekomstige man.

Wij zijn alvast benieuwd wat we mogen verwachten van de trouw zelf… In Firenze of toch in Parijs? Wordt zeker vervolgd…

(Bronnen: People, US Weekly)

Gesponsorde artikelen