Belgische nummer voor Eurovisiesongfestival is nog niet bekend, maar bookmakers voorspellen ons al (bijna) een plaats in top 10

Belgische nummer voor Eurovisiesongfestival is nog niet bekend, maar bookmakers voorspellen ons al (bijna) een plaats in top 10

Dat Laura Groeseneken ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, was al even bekend. Hoewel het nummer waarmee ze zal deelnemen nog niet bekend is, geloven de bookmakers alvast in ons muzikaal talent. Zij gunnen België een 11e plaats! Opmerkelijk is dat zelfs het winnende nummer nog niet is vrijgegeven …

Laura Groeseneken, het was tot voor kort een onbekende naam, of toch niet. Zoals we eerder al berichtten was de 27-jarige Leuvense de sidekick van Ozark Henry en de song writer van enkele grote hits. Laura zal deelnemen aan het Eurovisiesongfestival onder haar artiestennaam Sennek.

Bookmakers

Het lied waarmee Sennek zal deelnemen is tot nu toe nog niet bekend, maar daar maken de bookmakers geen probleem van. Zij geloven er alvast in en zetten ons (voorlopig) op een mooie 11e plaats! Dat is bijna even hoog als die andere Laura twee jaar geleden. Zij strandde toen met What’s The Pressure op de 10e plaats!

Winnende nummer niet bekend

Zoals je in de bovenstaande tabel kan zien, verwachten de bookmakers dat Finland dit jaar met de trofee naar huis gaat. Opvallend is wel dat ook dat land nog geen nummer heeft vrijgegeven … Voorlopig is enkel de naam van de gedoodverfde winnaar bekend: Saara Alto.

In de andere landen is het zelfs nog gissen naar wie naar Lissabon zal gaan. Slechts 4 landen in de top 10 hebben hun deelnemende artiest én nummer bekendgemaakt. Tsjechië, Spanje, Italië en Wit-Rusland horen bij deze vroege vogels!

Eerste halve finale

Sennek zal in de eerste halve finale op 8 mei in actie komen. Als ze doorstoot naar de finale, dan mag ze op zaterdag 12 mei nogmaals het beste van zichzelf geven!

Go, go, go, Sennek! Wij duimen!

Gesponsorde artikelen