‘Belgium’s Got Talent’ vernieuwt en introduceert het ‘sprekend publiek’

‘Belgium’s Got Talent’ vernieuwt en introduceert het ‘sprekend publiek’

‘Belgium’s Got Talent’ zal ook in het nieuwe seizoen uitpakken met een nieuwigheid. Een aantal duo’s uit het publiek zal iets nadrukkelijker gevolgd worden. Zo zullen we hun commentaren op de acts ook thuis kunnen horen. 

Nadat het programma vorig seizoen nog fel vernieuwde met een aangepaste jury en andere presentatoren, zal ook het volgende seizoen van Belgium’s Got Talent een nieuwigheidje hebben. Er werd begin deze maand door FremantleMedia, het productiehuis achter BGT, gezocht naar zogenaamd ‘sprekend publiek‘. Ze zochten daarbij duo’s die ook voor de camera hun ongezouten mening kwijt willen.

Uit de inzendingen werden duo’s geselecteerd voor een castingdag. Zij zullen hun opwachting maken op een van de vijf auditiedata. Wie een van de audities wil bijwonen, moet trouwens snel zijn. Alle opnames zijn al volzet, behalve vrijdagnamiddag.

Belgium’s Got Talent is niet het eerste programma dat de individuele commentaren van mensen in het publiek aan de kijker laat horen. Ook in K3 zoekt K3 hoorden we al verschillende mensen uit het publiek duidelijk hun mening geven.

Gesponsorde artikelen