‘Belgium’s Next Top Model’: Krijg dit weekend je eigen topmodel make-over

Vanaf vrijdag 15 september kan je kijken naar het nieuwe seizoen van Belgium’s Next Top Model op Streamz. Daarin zullen 20 kandidaten het tegen elkaar opnemen om hét nieuwe Belgische topmodel te worden. Naar goede gewoonte krijgen de deelnemers een topmodel make-over en die kan je dit weekend ook zelf ervaren.

Wie denkt aan America’s Next Top Model denkt natuurlijk meteen aan de make-overs die vaak voor drama zorgden. Ook in de Belgische editie van het programma zullen de deelnemers een make-over krijgen die hen zal transformeren in echte topmodellen. Maar ook jij kan dit weekend zo’n make-over krijgen.

BNTM make-over bar

Dit weekend, op zaterdag 16 en zondag 17 september zal de BNTM make-over bar neerstrijken in Knokke en Maasmechelen. In Knokke gat het om een pop-up op het Verweeplein en in Maasmechelen zal je de BNTM make-over bar kunnen vinden in Maasmechelen Village.

Iedereen kan op de twee locaties terecht voor een “mini make-over”. Het zal dus niet gaan om een drastische make-over zoals je die vaak ziet in de verschillende edities van Next Top Model. Niemand zal dus ongevraagd met een geschoren hoofd of een platinablonde bob de kappersstoel verlaten.

Wie een make-over wil, moet zich gewoon op de dag zelf aanmelden. Als het rustig is, kan je meteen geholpen worden. Is het wat drukker, dan kan je een reservatie maken. Iedereen die zich aan de make-over waagt, krijgt een voor- en na-foto mee naar huis.

Belgium’s Next Top Model

Morgen, op vrijdag 15 september 2023, verschijnen de eerste twee afleveringen van Belgium’s Next Top Model op Streamz. In de eerste aflevering zullen we de 20 kandidaten beter leren kennen. En in de tweede aflevering is het al tijd voor de make-overs.

De modellen van Belgium’s Next Top Model zullen hun make-over krijgen doo het team van haarstylist Louis Ghewy, die al werkte met merken als Raf Simons, Calvin Klein, Versace, Louis Vuitton, Dior en internationale magazines als i-D, Vogue, Vanity Fair en Dazed.

Meer
Lees meer...