‘Belgium’s Next Top Model’: Deelnemers moeten samenwerken voor een groepsfoto voor de Antwerpse Modeacademie

Het is morgen, op vrijdag 13 oktober 2023, al tijd voor de zesde aflevering van Belgium’s Next Top Model. Na de exit van Andres zijn er nog negen modellen in de running om Belgium’s Next Top Model te worden. En zij zullen nu allemaal moeten samenwerken voor een groepsfoto.

Na een aflevering in horrorthema, zal de zesde aflevering van Belgium’s Next Top Model gaan over de modewereld. De modellen brengen eerst een bezoekje aan het Modemuseum (MOMU) in Antwerpen, wat onverwacht een opdracht blijkt te zijn. Daarna zullen ze zich moeten wagen aan hun eerste groepsfoto met alle kandidaten.

De modewereld

In de zesde aflevering van Belgium’s Next Top Model gaan de modellen opnieuw op uitstap. Na het KMSKA in de vierde aflevering gaat het nu opnieuw om een museumbezoek. De modellen worden nu verwacht in het MOMU in Antwerpen. De modellen tonen tijdens het bezoekje maar weinig interesse in de uitgestalde modeboeken en dat breekt hen later zuur op. Want in de eerste opdracht wordt hun kennis over de geschiedenis van de modewereld getest.

Nadien is het weer tijd voor de fotoshoot van de week. Dat wordt er nu eentje waarbij samenwerken cruciaal is. De modellen moeten namelijk allemaal samen poseren voor één foto. Daarbij gaat het ook om een bijzondere foto, want het wordt het campagnebeeld voor de Antwerpse Modeacademie. Brandon Wen, de creatief coördinator van die modeschool, is aanwezig op de shoot en legt de lat voor de modellen hoog. In de teaser is zo al te zien dat niet iedereen het even leuk vindt op de bijzondere set. Wie slaagt erin om op te vallen op een foto met acht andere modellen en wie verdwijnt in de massa en zal de wedstrijd moeten verlaten? We zien het morgen in de zesde aflevering van Belgium’s Next Top Model.

Bekijk hier de teaser voor de zesde aflevering van Belgium’s Next Top Model:

Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Meer
Lees meer...