Ben je een LGBT-koppel en hebben jullie elkaar via Tinder leren kennen ? Dan kan je een bruiloft winnen … voor 100.000 dollar!

Ben je een LGBT-koppel en hebben jullie elkaar via Tinder leren kennen ? Dan kan je een bruiloft winnen … voor 100.000 dollar!

Een serieus lief strikken via een datingapp? Dat is niet evident, zeker niet voor LGBT’s. Omdat ze zo flink naar rechts geswiped hebben en omdat het momenteel Pride Month is, geeft Tinder 100.000 dollar aan één homoseksueel koppel om de bruiloft van hun dromen te organiseren. De enige voorwaarde: de tortelduifjes moeten met elkaar in contact gekomen zijn via Tinder. (Of wat dacht je, dat Tinder zomaar 100.000 dollar zou weggeven?)

Tinder-topvrouw Rosette Pambakian benadrukt dat de datingapp met deze stunt wel degelijk zijn goed hart toont: “Sommige LGBT- koppels krijgen geen steun van hun familie voor een huwelijk. Daarom zijn wij er om hun droom naar rechts te swipen. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om met zijn/haar perfect match in het huwelijksbootje te stappen. Daarom zijn we vandaag op zoek naar één buitengewoon koppel dat een ‘Tinder Dream Wedding’ zal winnen.”

Vergeet je profiel niet op openbaar te zetten

Ben je hartstikke gay en verliefd, en zegt zo’n trouwpartij van 100.000 dollar je wel iets? Dan moet je deze maand nog een foto van jezelf en je honnepon op Instagram posten. Vergeet in de beschrijving geen schattig verhaaltje, waarin je uitvoerig beschrijft hoe je eerste date met bae verliep. Tip: zet je Instagramaccount op openbaar, anders kan moedertje Tinder jullie cutie pie-gehalte natuurlijk niet spotten. En het allerbelangrijkste: de hashtag #TinderSuccessStory! Op 5 juli worden de winnaars uitgeroepen, wij zijn alvast razend benieuwd.

Niemand minder dan Michelle Visage van RuPaul’s Drag Race zal mee beslissen welk koppel wint. Criteria waar ze rekening mee zal houden: originaliteit, presentatie, emotionele impact en Pride-gehalte.

Deze cuties gingen de challenge al aan:

Gesponsorde artikelen