Ben je jong en blut, maar wil je toch naar het buitenland verhuizen? Dan zijn deze steden perfect voor jou

Ben je jong en blut, maar wil je toch naar het buitenland verhuizen? Dan zijn deze steden perfect voor jou

Heb je er altijd van gedroomd om te verhuizen naar het buitenland, maar houdt je portefeuille je een beetje tegen? Dan kan deze lijst met bestemmingen, die ideaal zijn voor jonge mensen met weinig geld, je misschien helpen! Hier moet je naartoe verhuizen.

Als je denkt dat je te weinig centen op zak hebt om te verhuizen naar het buitenland, dan heb je het mis. MoveHub, een organisatie die internationale verhuizingen stimuleert, heeft onlangs een ranglijst gepubliceerd met de beste steden ter wereld om naartoe te verhuizen als je jong en blut bent.

Elke stad krijgt een score, afhankelijk van goedkoop eten, prijzen van openbaar vervoer en huur. Deze bedragen hebben ze dan vergeleken met een gemiddelde inkomen en voila, een lijst van bestemmingen waar je niet veel geld nodig hebt om te overleven. Elke stad hebben ze een rating gegeven met een score op 100.

Edinburgh

Volgens de website zou Edinburgh de place to be moeten zijn voor jonge mensen die blut zijn. De stad heeft dat te danken aan lage kosten en huur, goedkoop eten, goed inkomen en veel veiligheid. De Schotse hoofdstad krijgt een score van 82,95 op 100.

Instagram: toinou1375

Top 10

Naast Ediburgh zijn er ook nog andere steden die de moeite zijn om naartoe te verhuizen als je weinig geld hebt.

2. Wenen – Oostenrijk: 78.85

3. Berlijn – Duitsland: 78.25

4. Praag – Tsjechië: 77.33

5. Madrid – Spanje: 74.17

6. Helsinki – Finland: 73.86

7. Kopenhagen – Denemarken: 71.12

8. Bombay – India 70.84

9. Melbourne – Australië: 70.00

10. Warschau – Polen: 69.51

Naar waar verhuis jij met je BFF?

Gesponsorde artikelen