Ben jij een beautyblogger? Kim Kardashian zoekt je voor haar nieuw programma

Ben jij een beautyblogger? Kim Kardashian zoekt je voor haar nieuw programma

Kim Kardashian start een nieuwe realityshow waarin ze op zoek gaat naar een beautyblogger die haar ‘Glam Squad’ volledig kan maken. Beautybloggers kunnen zich inschrijven om mee te doen aan de competitie. Het zou wel fijn zijn als een Belgische blogger zou meedoen, niet? 

In het realityprogramma Glam Masters werken vier beautybloggers samen met de diva. Bloggers moeten concurreren met elkaar en laten zien dat ze genoeg talent, charisma én visie hebben om voor Kim te mogen werken.

Competitie

Een jury zal de bloggers beoordelen of ze het in zich hebben om lid te mogen worden van Kim’s Glam squad. Aan het einde van de rit, wordt één blogger geselecteerd en die mag zichzelf ‘Beauty Director’ noemen voor ‘Kardashian Apps’.

Volgens het netwerk van het programma start de productie deze zomer. Voorlopig is er nog geen premièredatum bekendgemaakt, maar inschrijven kan al wel op de website van Lifetime.

Kim is producer van het programma, maar zal er niet in voorkomen. Op Instagram laat ze alleszins blijken dat ze echt niet kan wachten.

Gesponsorde artikelen