Ben thuis! Dankzij deze app kan je moeder stoppen met zagen

Een berichtje sturen naar je ouders of je vriend(in) om te laten weten dat je veilig thuisgekomen bent is niet echt een van onze favoriete bezigheden. Zeker niet na een zwaar avondje op café, of na een net iets té gezellige cocktailavond met de vriendinnen. Typen gaat niet meer zo vlot en laat ons eerlijk zijn: soms vergeet je het ook gewoon. Om dat probleem op te lossen, komt er binnenkort een app met button die een automatisch berichtje sturen als je thuis bent. 

Dankzij de app ‘imHome’ kunnen je ongeruste ouders terug op beide oren slapen. De app, die eigenlijk ontworpen is om op een handigere manier met je ouders te chatten, wordt uitgebreid met een rode knop. Als je de knop indrukt, stuurt je gsm automatisch een berichtje naar je mama om te laten weten dat je veilig bent thuis gekomen. De onleesbare sms’jes en doodongeruste ouders die je vergeet te sms’en zijn dus verleden tijd. 

De app is binnenkort verkrijgbaar zijn in de Appstore en op Google Play. Check hier de website om op de hoogte te blijven. 

Bekijk het filmpje van de geniale uitvinding: 

Meer
Lees meer...