Left Right
scrollTop top

Best Kept Secret maakt eerste headliner bekend en het is een topper


Best Kept Secret maakt eerste headliner bekend en het is een topper

Onze dag kan niet meer stuk. Radiohead komt volgend jaar naar Best Kept Secret. De band sluit het gezellige Nederlandse festival juist over de grens af. Het is al bijna vijf jaar geleden dat de band nog eens zo dicht bij ons speelde.

Best Kept Secret is een vrij klein festival op een prachtige locatie. Volgend jaar is nog maar de vijfde editie, maar iedereen die ooit geweest is, wil altijd terugkeren.

Dat zal dit jaar zeker niet minder zijn want Radiohead is een topband. Vorig jaar tourden ze voor het eerst sinds 2012 nog eens, maar toen moest je al minimum naar Amsterdam om hen te zien. Mensen die daar waren bevestigden trouwens dat Radiohead nog steeds subliem is.

Ook naar Werchter?

Wie een ticket van Best Kept Secret wil, zal wel rap moeten zijn. Het festival heeft namelijk maar 25.000 tickets. De verkoop start op 19 november om 10 uur. Het festival is op 16, 17 en 18 juni. Een weekendticket kost 170 euro, een dagticket 89 euro.

Dat Radiohead naar Best Kept Secret komt, is trouwens nog meer goed nieuws. Volgens velen wil dat namelijk zeggen dat de Britse rockers ook naar Werchter zullen komen twee weken later. Wij kunnen alleszins niet meer wachten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308