Nederlands muziekfestival Best Kept Secret kondigt nog eens 9 nieuwe namen aan

Best Kept Secret gaat dit jaar door van 9 tot 11 juni in Hilvarenbeek. En het belooft een topeditie te worden. Een maand geleden bevestigde het festival dat onder andere The 1975, Christine & the Queens, Caroline Polachek en Alex G naar het festival komen. Vandaag kondigt het nog eens negen nieuwe namen aan.

Namen als Kraftwerk, Cigarettes After Sex en Arctic Monkeys hebben al op Best Kept Secret gestaan. Dit jaar is het aan onder andere The Chemical Brothers en Oscar and the Wolf om de hoge verwachtingen in te lossen. Het is ook niet voor niks dat dit festival al enkele prijzen heeft gewonnen. Niet te vergeten: het is nog maar de achtste editie.

Best Kept Secret festival

Het Nederlandse festival dat sinds 2013 plaatsvindt, is ondertussen een gevestigde waarde. De focus van de organisatie ligt voornamelijk op indie, folk, alternatieve hiphop en elektronische muziek.

Het evenemententerrein van de Beekse Bergen ligt naast het Safaripark en aan het Victoriameer. Festivalgangers kunnen overnachten op de camping of in het naastgelegen vakantiepark.

Vanmiddag om 15 uur onthult de organisatie ook de dagindeling. Dagtickets gaan morgen om 12 uur in de verkoop. Weekendtickets zijn te koop vanaf 240 euro, exclusief servicekosten. Voor 15 euro extra kan je overnachten op de festivalcamping.

9 nieuwe namen

Het Nederlandse festival bevestigt vandaag de komst van De Staat, Young Marco, Young Fathers, Silvana Estrada, De Toegift, Job & Fred Band, Marathon, Hammok en Yot Club. De meeste namen zijn van Nederlandse origine. Artiesten als Marathon, Young Marco en De Toegift zijn opkomende talenten.

De Staat zal deze zomer maar liefst drie optredens geven op Best Kept Secret, op iedere dag één.

Meer
Lees meer...