‘Bestemming X’: Dorien en Gino staan deze avond lijnrecht tegenover elkaar én krijgen hulp uit onverwachte hoek

Vanavond staan Dorien en Gino aan de start van de allesbepalende en razend spannende eindsprint richting Bestemming X. Maar de allerlaatste etappe trotseren de finalisten niet alleen. Voor de finaleproef mogen ze namelijk elk de broodnodige hulp van één eerder afgevallen kandidaat inroepen.

Na de exit van Jef in eigen land blijven er nu nog maar twee kandidaten over in Bestemming X. Eén van hen zal maandag gekroond worden tot de allereerste winnaar. Wie Kevin Janssens als eerste kan vinden, gaat met maar liefst 50.000 euro naar huis.

Gino en Dorien

Vanavond rijdt de Bestemming X-bus naar zijn allerlaatste bestemming. Die zal meteen uitmaken wie de eerste winnaar van het programma wordt. In een preview was al te zien hoe Gino en Dorien onderworpen worden aan de krachten van de natuur én de tai chi.

Maar de grootste plottwist uit de finale volgt pas later. “Het finalespel van morgen zullen jullie niet alleen hoeven te spelen”, vertelt Kevin Janssens in een video. “Jullie mogen allebei een afgevallen kandidaat kiezen die jou zal bijstaan tijdens de laatste rechte lijn naar Bestemming X.”

Extra hulp

Dat nieuws kwam bij zowel Gino als Dorien aan als een verrassing. “Wat?”, roept Dorien dan ook meteen uit. “Wie ga jij kiezen?”, vraagt Gino meteen. “Ik vind dit moeilijk”, antwoord Dorien daarop. Wie ze uiteindelijk zullen kiezen, dat komen we vanavond pas te zien.

Van wie krijgen Gino en Dorien gezelschap tijdens hun laatste, zenuwslopende race richting de geheime verblijfplaats van Kevin Janssens? En wie geraakt daar als eerste? Dat zien we vanavond in de finale.

Bekijk de preview van Bestemming X hier:

De finale van Bestemming X is vanavond om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...